Celebritatea nu înseamnă perfecţiune: Cinci VEDETE sexy cu PICIOARE URÂTE. Ce defecte au - FOTO

Sunt bogate, frumoase şi par să aibă lumea la picioare, însă chiar picioarele lor sunt problema. Celebrităţile de la Hollywood pot cheltui sume imense pentru aspectul lor fizic şi pentru ţinute cât mai atractive, însă imaginea unor picioare cu varice, degete strâmbe sau monturi inestetice poate strica impresia lăsată de acestea.

11357 afișări
Imaginea articolului Celebritatea nu înseamnă perfecţiune: Cinci VEDETE sexy cu PICIOARE URÂTE. Ce defecte au - FOTO

Celebritatea nu înseamnă PERFECŢIUNE: Au lumea la picioare, însă chiar PICIOARELE lor sunt problema (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un exemplu relevant în acest sens este fosta componentă a trupei Spice Girls, Victoria Beckham, care arată foarte bine în majoritatea ţinutelor sale, însă aspectul picioarelor sale lasă mult de dorit, ea având degetele deformate de la pantofii şi sandalele cu toc imens pe care le poartă, pentru a părea mai înaltă.

Chirurgul podolog Jason Nandlal susţine că Victoria Beckham are nevoie de operaţie, pentru ca degetele sale să nu fie afectate de artrită, scrie Daily Mail.

Jennifer Aniston, vedeta din Friends, are picioare frumoase, însă despre laba piciorului nu se poate spune acelaşi lucru.

Degetele de la picioarele actriţei Penelope Cruz sunt deformate şi ar fi nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a fi aliniate.

Chiar şi fotomodelele de talie mondială, precum Kate Moss, au probleme cu picioarele. Vedeta internaţională are degetele strâmbe ca urmare a purtării unor pantofi prea mici pentru o perioadă lungă de timp.

Este o actriţă recunoscută pe plan internaţional, are un corp frumos chiar dacă are 40 de ani, însă degetele de la picioarele lui Cameron Diaz sunt deformate, aspectul nefiind agreabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici