Charlie Sheen, încurajat pe internet de fani, după anunţul prin care a dezvăluit că este infectat cu HIV - VIDEO

Charlie Sheen a dezvăluit, marţi, că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu patru ani, iar acel anunţ i-a determinat pe fanii actorului să ia cu asalt reţelele de socializare pentru a-l încuraja pe starul hollywoodian, informează msn.com.

842 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen, încurajat pe internet de fani, după anunţul prin care a dezvăluit că este infectat cu HIV - VIDEO

Charlie Sheen, încurajat pe internet de fani, după anunţul prin care a dezvăluit că este infectat cu HIV (Imagine: Arhiva Mediafax/ AFP)

"Rezistă, Charlie Sheen, sper că toţi acei oameni pe care i-ai ajutat te vor ajuta acum la rândul lor", a scris pe Twitter unul dintre admiratorii actorului american.

"Îmi pare rău pentru Charlie Sheen. Nimeni nu merită asta!", a adăugat un altul.

Charlie Sheen, fostul star al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", a dezvăluit marţi că a suferit câteva migrene foarte puternice înainte de a fi spitalizat şi de a primi diagnosticul devastator. "Credeam că am o tumoare pe creier. Credeam că voi muri", a spus actorul, marţi, în emisiunea de televiziune "Today", prezentată de Matt Lauer.

"Sunt doar trei litere (HIV, n.r.), dar ele reprezintă un lucru pe care îl accepţi foarte greu. Reprezintă un punct de cotitură în viaţa unui om", a adăugat starul.

După dezvăluirea făcută în emisiunea "Today", difuzată de postul NBC, Charlie Sheen a dat publicităţii o scrisoare deschisă, în care afirmă că a renunţat la stilul de viaţă petrecăreţ şi că de acum înainte se va dedica activităţilor filantropice.

Fostul jucător de baschet Magic Johnson, o veritabilă legendă a NBA-ului, a transmis la rândul său un mesaj de încurajare: "Sper că mi se va alătura în efortul de a educa lumea".

"Îi doresc lui Charlie Sheen şi familiei sale tot binele din lume", a scris Magic Johnson pe Twitter, marţi, la câteva ore după ce actorul a dezvăluit că este seropozitiv. "Graţie progreselor făcute de medicina modernă, el poate să lupte împotriva bolii şi poate să aibă o viaţă lungă", a adăugat Magic Johnson.

Magic Johnson, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit că era infectat cu HIV în 1991. De atunci, fostul sportiv de performanţă a sprijinit lupta împotriva HIV şi SIDA prin intermediul fundaţiei sale de caritate - Magic Johnson Foundation.

"Mă bucur că Charlie Sheen a rupt tăcerea şi sper că mi se va alătura în efortul de a educa lumea în legătură cu HIV/ SIDA", a scris Magic Johnson pe Twitter.

Un alt atlet renumit care este infectat cu HIV şi-a exprimat sprijinul pentru Charlie Sheen după anunţul de marţi al acestuia. Greg Louganis, dublu campion olimpic la sărituri în apă, care a fost diagnosticat cu HIV în 1988, a lăudat curajul lui Charlie Sheen "de a redeschide dialogul" pe plan mondial despre acest virus periculos.

Charlie Sheen, în vârstă de 50 de ani, a fost diagnosticat cu HIV în 2011.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori: cu Donna Peele, în perioada 1996-1996, cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002 - 2006, şi cu actriţa Brooke Mueller, în perioada 2008 - 2011. Charlie Sheen s-a logodit cu o actriţă porno, Brett Rossi, de Ziua Îndrăgostiţilor din 2014, în timpul unei vacanţe în Hawaii. Relaţia lor s-a încheiat după câteva luni, în octombrie 2014.

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, în vârstă de 30 de ani, care provine din relaţia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, în vârstă de 11 ani, şi Lola, în vârstă de 10 ani, cu actriţa Denise Richards; gemenii Bob şi Max, în vârstă de şase ani, cu Brooke Mueller.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici