Chris Brown vrea să reducă pensia alimentară a copilului său

Rapperul Chris Brown, despre care s-a aflat recent că are o fiică în vârstă de 9 luni cu o veche prietenă, este supărat pe mama copilului, despre care crede că este "sursa" informaţiilor apărute în presă pe acest subiect, şi din acest motiv vrea să reducă pensia alimentară a bebeluşului.

469 afișări
Imaginea articolului Chris Brown vrea să reducă pensia alimentară a copilului său

Chris Brown vrea să reducă pensia alimentară a copilului său (Imagine: HEPTA)

Chris Brown, în vârstă de 25 de ani, şi buna lui prietenă fostul fotomodel Nia Amey, în vârstă de 31 de ani, au împreună o fetiţă, care s-a născut în urmă cu nouă luni, a anunţat recent TMZ.com, un site specializat în publicarea de informaţii despre vedete.

Potrivit aceluiaşi site, Chris Brown şi Nia se cunosc de multă vreme şi "sunt prieteni apropiaţi de mai mulţi ani".

Surse din anturajele celor două vedete spun că rapperul şi fotomodelul "sunt în relaţii foarte bune", dar nu locuiesc împreună şi nu formează un cuplu.

Cu toate acestea, TMZ scrie că rapperul american i-a cerut avocatului său să depună documentele necesare pentru reducerea pensiei alimentare.

Se pare că artistul este supărat pe mama copilului său, despre care crede că a fost "sursa" informaţiilor apărute în presă despre relaţia şi despre fiica lor. Din acest motiv, Brown vrea să îi plătească o pensie alimentară mai mică decât cea pe care au stabilit-o de comun acord înainte ca toată povestea să ajungă în paginile ziarelor.

Rapperul american Chris Brown a avut în ultimii patru ani o relaţie cu modelul Karrueche Tran. Relaţia lor a fost însă una turbulentă, fiind marcată de numeroase despărţiri şi împăcări.

Cei doi au fost văzuţi împreună cel mai recent în luna februarie, la Săptămâna modei de la New York. Cu doar două luni înainte, în decembrie 2014, rapperul o criticase pe iubita lui în termeni foarte duri, într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare Instagram.

După ce a dezvăluit faptul că iubita sa l-a vizitat o singură dată la închisoare pe parcursul celor patru luni de detenţie, Chris Brown a acuzat-o pe Karrueche Tran că are o relaţie amoroasă cu rapperul Drake.

Înainte de relaţia cu Karrueche Tran, Chris Brown a avut, în 2008, o relaţie cu cântăreaţa Rihanna.

Pe 8 februarie 2009, cu o zi înainte de gala premiilor Grammy, o discuţie în contradictoriu purtată în automobilul rapperului s-a încheiat cu o agresiune fizică, în urma căreia Rihanna, pe atunci în vârstă de 20 de ani, a suferit mai multe contuzii în zona feţei şi a fost spitalizată.

Chris Brown, care avea la acea vreme vârsta de 19 ani, s-a predat la poliţie, unde a fost arestat pentru agresiune şi pentru proferarea unor ameninţări cu moartea.

Rapperul a fost pus apoi sub acuzare în mod oficial pentru agresiune şi proferarea unor ameninţări cu moartea, însă a pledat nevinovat la aceste capete de acuzare în timpul audierii preliminare.

În procesul care a urmat, pe 22 iunie 2009, Chris Brown şi-a recunoscut însă vinovăţia şi a ajuns la o înţelegere cu Procuratura din Los Angeles. În urma acelui acord, cântăreţul a acceptat să facă muncă în folosul comunităţii, s-a aflat sub incidenţa unui regim de libertate condiţionată vreme de cinci ani şi a urmat cursuri de consiliere psihologică împotriva violenţei conjugale.

Chris Brown a început o relaţie cu modelul Karrueche Tran în 2011, de care s-a despărţit la sfârşitul anului 2012, pentru a începe o nouă relaţie cu Rihanna. Însă cei doi cântăreţi s-au despărţit din nou în mai 2013, iar apoi Chris Brown şi-a reluat relaţia cu Karrueche Tran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici