Claire Danes a simţit nevoia unui pahar cu votcă după întâlnirea cu Barack Obama

Actriţa Claire Danes a vorbit într-o emisiune de televiziune despre momentul în care l-a cunoscut pe Barack Obama, precizând că întâlnirea cu preşedintele SUA a avut asupra sa un impact atât de mare, încât a simţit nevoie să bea un pahar cu votcă după ce a discutat cu acesta.

279 afișări
Imaginea articolului Claire Danes a simţit nevoia unui pahar cu votcă după întâlnirea cu Barack Obama

Hugh Dancy, Claire Danes (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Invitată joi seară la "The Late Show with David Letterman", Claire Danes a declarat că l-a cunoscut pe preşedintele Statelor Unite ale Americii la dineul anual al asociaţiei corespondenţilor, la care a participat alături de soţul ei, actorul britanic Hugh Dancy.

Claire Danes, starul "Homeland: Reţeaua terorii" - al cărui "mare fan" s-a declarat chiar şi Barack Obama -, a spus că l-a cunoscut pe preşedintele american înainte ca ea să joace în această producţie.

Descriindu-l pe Barack Obama ca fiind o persoană carismatică, Claire Danes i-a povestit lui David Letterman cum a fost întâlnirea cu preşedintele SUA.

"Ne aflam în faţa preşedintelui şi eu eram pe pilot automat. Aşa că am spus «Bună seara, domnule preşedinte, sunt Claire Danes, e minunat să vă întâlnesc». Iar el a răspuns: «Ah, Claire Danes, sunteţi o actriţă grozavă», după care i-am spus că «dumneavoastră sunteţi un preşedinte grozav». În cele din urmă, mi-a spus «Ei bine, ca actriţă, sunteţi mai grozavă decât sunt eu ca preşedinte», şi m-a lăsat fără replică, aşa că am fugit repede la bar şi am dat pe gât un pahar cu votcă", a spus Claire Danes.

Actriţa americană Claire Danes, în vârstă de 34 de ani, a câştigat un Glob de Aur, în luna ianuarie, pentru rolul din popularul serial TV "Homeland". Ea mai are în palmares alte două Globuri de Aur - pentru rolurile din serialul "My-So-Called-Life" (1995) şi pentru cel miniseria TV "Temple Grandin" (2011) - şi un premiu Emmy, pentru rolul din miniseria TV "Temple Grandin". Claire Danes s-a remarcat şi în lungmetrajele "Fiicele doctorului March", "Cum să faci o cuvertură americană", "Romeo şi Julieta", "Orele", "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" şi "Pulbere de stele".

Totodată, Claire Danes va găzdui cea de-a 20-a ediţie a ceremoniei de decernare a premiului Nobel pentru pace, care va avea loc anul acesta pe 13 decembrie, la Oslo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici