Concerte şi spectacole în Bucureşti în lunile august şi septembrie

Fie că este vorba despre spectacole în aer liber, festivaluri sau concerte, cei care doresc îşi pot planifica agenda pentru perioada următoare. Adolescenţi, părinţi sau bunici, cu toţii pot alege un eveniment la care să meargă.

2038 afișări
Imaginea articolului Concerte şi spectacole în Bucureşti în lunile august şi septembrie

Concerte şi spectacole în Bucureşti în lunile august şi septembrie

4. Zilele Recoltei vor avea loc între 7 şi 9 septembrie, în parcarea Primăriei sector 1. Târgul va aduce la un loc producătorii de legume şi fructe, dar şi pe cei de vin şi must proaspăt. Preparatele culinare tradiţionale româneşti vor fi şi ele atracţia evenimentului.

5. În luna septembrie va avea loc Festivalul Tradiţional de Toamnă. În perioada 14 - 16 septembrie, bucureştenii pot veni pentru a vedea cum se obţine mustul, dar şi pentru a învăţa câteva trucuri din bucătăria tradiţională. Gospodinele vor expune conservele din fructe şi legume pe care le-au preparat, iar domnii se vor întrece în cele mai bune vinuri. Târgul se va desfăşura şi între 21 - 23 şi 28 - 30 septembrie.

Concerte:

1. Festivalul Vară Magică a ajuns la ediţia a VII-a şi a început pe 11 iulie, însă de pe 1 până pe 29 august mai sunt o mulţime de concerte la care se poate merge. Primul din luna august este concertul Orchestrei Naţionale de Tineret a Spaniei desfăşurat la Ateneul Român. Orchestra va participa pentru a doua oară la eveniment, însă, de această dată, va fi însoţită de solistul Asier Polo. Orchestra Română de Tineret va concerta pe 8 august, iar Mihai Ritivoiu va fi solistul serii. Pe 15 august urmează ca Orchestra de Tineret România-Moldova să urce pe scena Ateneului, pentru a celebra Centenarul Marii Uniri.

2. Pe 17 august are loc concertul Nightwish "20 de ani" la Romexpo. Trupa revine după trei ani în Bucureşti, iar show-ul lor se va desfăşura în aer liber.

3. Phil Campbell, fostul chitarist al Motörhead, va concerta pe 3 septembrie în clubul Quantic. Acesta îi va încânta pe fanii săi cu proiectul "Phil Campbell and the Bastard Sons". Preţul unui bilet este de 70 lei, dacă este achiziţionat online, iar, la intrare, va fi de 90 de lei, potrivit paginii oficiale de Facebook a evenimentului.

4. Pe 14 septembrie are loc un concert al Deliei la Berăria H, de la ora 23.00. Până pe 22 august, biletele în presale vor costa între 55 de lei şi 115 lei, în funcţie de categorie, iar, din 23 august, între 65 de lei şi 130 de lei.

5. Luna septembrie se încheie cu prestaţia lui Goran Bregovic la Arenele Romane. Pe data de 29, acesta va concerta pentru a patra oară în Capitală alături de orchestra sa. Costul biletelor variază, de la 299 de lei la 79 de lei, iar, în ziua concertului, de la 239 de lei la 100 de lei.

Spectacole şi concursuri:

1. În luna august au loc şi evenimente pentru copii. Pe data de 5, cei mici sunt aşteptaţi alături de părinţi la teatru pentru copii, lângă Arenele Romane, unde pot vedea diverse spectacole. Programul este de la ora 13.00 la 17.00.

2. Pe 14 august este programat spectacolul "Divorţ în ziua nunţii", al cărui scop este unul caritabil. Banii strânşi vor fi dăruiţi unei persoane bolnave, iar preţul unui bilet este de 25 de lei.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici