Concertele din Bucureşti cu Joe Cocker, Patricia Kaas, Megadeth: BILETE REDUSE, joi şi vineri

Biletele pentru concertele susţinute în Bucureşti de Joe Cocker, Patricia Kaas şi trupa Megadeth vor fi vândute, joi şi vineri, la un preţ redus cu 25%, anunţă organizatorii evenimentelor, Project Events.

382 afișări
Imaginea articolului Concertele din Bucureşti cu Joe Cocker, Patricia Kaas, Megadeth: BILETE REDUSE, joi şi vineri

Patricia Kaas (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Reducerea este valabilă pentru toate categoriile de bilete, iar promoţia se derulează doar joi şi vineri, în magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului şi la Librăria Mihai Eminescu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Concertul formaţiei Megadeth va avea loc pe 22 mai, la Arenele Romane din Bucureşti. Pentru acest concert, preţul întreg al unui bilet este de 100 lei, iar cu reducerea aplicată un tichet va costa 75 de lei.

Concertul Patriciei Kaas - "Kaas Chante Piaf" - va avea loc pe 23 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti. Pentru acest concert, preţurile întregi pornesc de la 100 de lei şi ajung până la 350 de lei. Cu reducerea aplicată, un bilet va costa între 75 de lei şi 262 de lei.

Concertul lui Joe Cocker va avea loc pe 4 august, la Romexpo Bucureşti. Preţurile biletelor pentru acest concert pornesc de la 135 de lei şi ajung până la 750 de lei, iar cu reducerea aplicată un bilet va costa între 100 de lei şi 562 de lei.

Cei ce doresc să comande bilete online o pot face de pe www.biletoo.ro şi www.blt.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici