Concertul Lady Gaga de la Bucureşti: Câte persoane au primit îngrijiri medicale

Doctorul Bogdan Opriţa a anunţat câte persoane au primit îngrijiri medicale la concertul susţinut în Piaţa Constituţiei de Lady Gaga. Cântăreaţa americană a avut şi ea nevoie de îngrijiri medicale după ce şi-a încheiat concertul, în timpul show-ului mărturisind că s-a simţit rău.

2473 afișări
Imaginea articolului Concertul Lady Gaga de la Bucureşti: Câte persoane au primit îngrijiri medicale

Concertul Lady Gaga de la Bucureşti: Câte persoane au primit îngrijiri medicale (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am avut şase intervenţii, nimic grav. Toate persoanele au primit asistenţă medicală la locul desfăşurării concertului", a spus Bogdan Opriţa pentru MEDIAFAX.

Întrebat dacă SMURD a fost solicitat pentru a acorda îngrijiri medicale artistei, Bogdan Opriţa a spus că nu, precizând că la concert au fost şi ambulanţe private.

Purtătorul de cuvânt al BGS, Antoniu Ungureanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că firma a avut contract pentru asigurarea asistenţei medicale pe durata concertului susţinut de Lady Gaga.

"Am avut contract pentru acordarea asistenţei medicale la acest concert. Evenimentul s-a desfăşurat fără incidente medicale", a spus purtătorul de cuvânt al BGS, precizând că la concert au fost şi echipaje SMURD.

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în Piaţa Constituţiei, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat atâtea ţinute câte personaje.

La un moment dat, în timpul concertului a existat un moment de confesiune din partea artistei. "M-am dus în culise pentru că am vomat şi nu am vrut să vedeţi asta... mi se întâmplă uneori", a spus Lady Gaga.

Potrivit ştirileprotv.ro, la finalul concertului, două ambulanţe au ajuns de urgenţă în zonă, chiar în spatele scenei, pentru a-i acorda îngrijiri medicale artistei.

Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball". Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară, iar următorul show al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici