Concurs de flotări între Michelle Obama şi Ellen DeGeneres. Cine a câştigat? - VIDEO

Michelle Obama a acceptat pariul prezentatoarei de televiziune Ellen DeGeneres şi a făcut 25 de flotări în emisiunea acesteia.

805 afișări
Imaginea articolului Concurs de flotări între Michelle Obama şi Ellen DeGeneres. Cine a câştigat? - VIDEO

Concurs de flotări între Michelle Obama şi Ellen DeGeneres. Cine a câştigat?

Michelle Obama a învins-o astfel pe celebra realizatoare TV, care s-a oprit după 20 de flotări.

"M-am gândit că nu ar fi bine să mă dau mare în faţa primei doamne a ţării şi din acest motiv m-am oprit", a glumit Ellen DeGeneres. "Nu ar fi fost frumos dacă o învingeam. Eu am 54 de ani, iar ea are 48", a adăugat, continuând să glumească, prezentatoarea TV.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mirror, Michelle Obama nu părea deloc obosită şi a recunoscut de altfel că ar fi putut să continue acel concurs.

Acest episod din emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" va fi difuzat, joi, în Statele Unite.

Michelle Obama se află la Los Angeles pentru a promova campania contra obezităţii "Let's Move!", care are scopul de a-i determina pe copiii americani să facă sport şi să adopte obiceiuri alimentare sănătoase.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a adus în California legume cultivate în grădina de zarzavaturi de la Casa Albă şi l-a convins pe celebrul Jay Leno, în emisiunea "The Tonight Show", de marţi seară, să mănânce mere, cartofi dulci şi pizza cu vinete, ardei şi zucchini, reuşind astfel să înfrângă binecunoscuta "aversiune" a prezentatorului american faţă de legume şi reticenţa acestuia faţă de dietele alimentare sănătoase.

Jay Leno declarase într-un interviu mai vechi că nu a mai mâncat legume din anul 1969 şi mere din anul 1984.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici