Creatorii "Game of Thrones" pregătesc un nou film din franciza "Star Wars"

David Benioff şi D.B. Weiss, creatorii serialului "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" sunt implicaţi în pregătirea unei viitoare producţii din franciza "Star Wars/Războiul Stelelor", relatează Associated Press.

342 afișări
Imaginea articolului Creatorii "Game of Thrones" pregătesc un nou film din franciza "Star Wars"

Creatorii "Game of Thrones" pregătesc un nou film din franciza "Star Wars"

Anunţul a fost făcut de Bob Iger, directorul executiv al companiei Disney, în cadrul unui eveniment care a avut loc în New York. Iger a refuzat să dea mai multe detalii despre viitoarea producţie.

Anterior, firma americană a confirmat faptul că şi Rian Johnson, realizatorul "The Last Jedi/ Războiul stelelor - Episodul VIII: Ultimii Jedi", alături de Benioff şi Weiss, lucrează la următoarele filme din franciză. Compania nu a dezvăluit exact în ce proiecte sunt implicaţi aceştia.

Lungmetrajul regizat de David Benioff şi D.B. Weiss ar urma să fie lansat în decembrie 2022. Acţiunea lui va fi separată de saga Skywalker, care se va încheia o dată cu pelicula "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Franciza "Star Wars/Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura pop.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a avut încasări totale de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, de la lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Următorul film al seriei, "Star Wars: The Rise of Skywalker", va fi lansat pe 20 decembrie 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici