Cristina Roventa a fost desemnată Miss Tourism Europe 2012 - GALERIE FOTO

Cristina Roventa, reprezentanta României la concursul Miss Tourism World 2012, care s-a desfăşurat duminică seară, în Thailanda, a primit titlul de Miss Tourism Europe 2012, fiind considerată cea mai frumoasă concurentă din Europa, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

5148 afișări
Imaginea articolului Cristina Roventa a fost desemnată Miss Tourism Europe 2012 - GALERIE FOTO

Cristina Roventa a fost desemnată Miss Tourism Europe 2012 - GALERIE FOTO

Finala Miss Tourism World 2012 a avut loc pe scena teatrului Siam Niamit din Bangkok, spaţiu care figurează în Cartea Recordurilor ca având cea mai mare scenă din lume.

În urma competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Tourism World 2012, desfăşurată în perioada 30 noiembrie - 17 decembrie, Tatyana Maksimova, din Rusia, a primit titlul de Miss Tourism World 2012, iar reprezentanta României s-a clasat în primele 10 din 60 de concurente participante şi a obţinut titlul de Miss Tourism Europe 2012.

Cristina Roventa are 26 de ani, 1,76 m înălţime, dimensiuni 92-62-90, este născută în Târgu-Jiu, dar locuieşte în Bucureşti de mai mulţi ani. Vorbeşte patru limbi străine - engleza, franceza, spaniola şi italiana - şi a absolvit în paralel cursurile a două facultăţi: cea de geografie, secţia turism din cadrul Universităţii Bucureşti, şi cea de informatică managerială din cadrul Universităţii Româno-Americane. Iubitoare de animale, îşi doreşte ca în viitorul apropiat să poată înfiinţa un adăpost pentru animalele abandonate şi fără stăpân.

Cristina Roventa este, din 2011, imaginea Miss Tourism World România şi, mai nou, Miss Tourism Europe, având sarcina de a se implica activ, împreună cu organizaţia ExclusivEvent, în cât mai multe campanii şi acţiuni de promovare a turismului românesc şi european.

Prima ediţie a Miss Tourism World a avut loc în anul 2000, aceasta fiind una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe desfăşurate cu scopul de a promova turismul şi schimburile culturale între ţările participante.

În 2003, reprezentanta României Alina Ciorogariu a câştigat primul titlu Miss Tourism World pentru România, iar, din anul 2008, Alina Ciorogariu ocupă poziţia de vicepreşedinte al Tourism World Organisation, cu sediul central în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici