Cum a slăbit "bebeluşa Oana" după sarcină

Douăsprezece kilograme a acumulat pe parcursul sarcinii Oana Ioniţă, fosta "bebeluşă" de la Cronica Cârcotaşilor. "Tot sistemul hormonal a fost dat peste cap din cauza sarcinii, din acest motiv s-au produs şi schimbări la nivelul arderilor", a declarat aceasta pentru Gândul.

1417 afișări
Imaginea articolului Cum a slăbit "bebeluşa Oana" după sarcină

Cum a slăbit "bebeluşa Oana" după sarcină (Imagine: Gândul)

Ca să-şi reintre rapid în formă, actuala prezentatoare tv povesteşte că nu a apelat la vreo dietă-minune, ci a renunţat doar la câteva alimente din dieta zilnică. "Sportul a jucat un rol esenţial în procesul meu de slăbire. În plus, am renunţat la făinoase, condimente picante, sare şi grăsimi şi încerc să beau cât mai multă apă", a afirmat Oana pentru Gândul.

Aşa că, după patru luni de la naşterea fetiţei sale, Isabel, fosta "bebeluşă" şi-a reluat antrenamentele de dans şi sport. "Deocamdată merg la sală de două-trei ori pe săptămână".

Oana Ioniţă mărturiseşte că nu crede în dietele-minune şi aminteşte amuzată de perioada adolescenţei când ţinea cure de salată şi de pufuleţi.

"În disperarea noastră nebună şi perfecţionistă, noi, balerinele, suntem în stare să recurgem la orice metodă pentru a fi în formă maximă", afirmă dansatoarea. Ea spune că a existat o perioadă în viaţa ei care a acumulat ceva kilograme şi anume când a renunţat la baletul clasic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici