Daniela Gyorfi a născut o fetiţă

Cântăreaţa Daniela Gyorfi a născut, miercuri, prin cezariană, primul ei copil, o fetiţă care se va numi Maria, informează showbiz.ro.

186 afișări
Imaginea articolului Daniela Gyorfi a născut o fetiţă

Daniela Gyorfi a născut o fetiţă (George Filip/Mediafax Foto)

Daniela Gyorfi şi partenerul ei de viaţă, George Tal, au devenit miercuri părinţi. Cântăreaţa a născut în jurul prânzului la o clinică privată din Bucureşti o fetiţă sănătoasă, care cântăreşte 2,64 kilograme şi are 48 de centimetri lungime.

"Azi e cea mai fericită zi din viaţa mea pentru că îmi ţin în braţe fetiţa pe care mi-am dorit-o atât de mult! Mă simt bine şi abia aştept să-mi duc copilul acasă, să-şi cunoască bunica!", a declarat Daniela Gyorfi pentru Showbiz.ro.

Daniela Gyorfi are 42 de ani şi a debutat în muzică în 1991. Artista are în spate o carieră de aproape 20 de ani, timp în care a avut concerte atât în ţară, cât şi în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici