DANSEZ PENTRU TINE: Dansuri din buric şi scene fierbinţi, în a doua seară de concurs. Vezi pentru ce dans au luat 10 pe linie Pepe şi Andreea

Costume sexy, sutiene împodobite cu bănuţi auriţi, burice goale înconjurate de kilograme de strălucire la propriu, astfel au arătat perechile concurente în cea de-a doua seară de concurs din acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

3213 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE: Dansuri din buric şi scene fierbinţi, în a doua seară de concurs. Vezi pentru ce dans au luat 10 pe linie Pepe şi Andreea

DANSEZ PENTRU TINE: Dansuri din buric şi scene fierbinţi, în a doua seară de concurs. Vezi pentru ce dans au luat 10 pe linie Pepe şi Andreea

Mircea Solcanu si Roxana Voina şi-au stins flacara visului de la Dansez pentru tine, după ce au fost eliminaţi la duel în a doua seara a competiţiei.

Noii duelişti sunt Alex Piscunov şi Cornelia Condeescu şi Aylin Cadir şi Ovidiu Danci.

Clasamentul arată aşa, după a doua ediţie:

1. Pepe si Andreea Toma

2. Catrinel Sandu si Ionut Ionescu

3. Andreea Ibacka si Paul Paduraru

4. Jojo si Ionut Tanase

5. Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi

Vezi cum au dansat Pepe si Andreea Toma rock'n'roll cu tema Bal la Casa Armatei!

Jojo a dansat cu multă pasiune şi dăruire, iar asta i-a adus o nota de 10, din partea lui Beatrice Rancea. 9,5 i-au dat Cornel Patrichi şi Wilmark, iar Mihai Petre le-a dat 9 pentru dansul din buric.

Uite cum au dansat Jojo si Ionuţ Tănase

Daniel şi Alexandra au primit trei note de 9 şi o notă de 8,5 de la Mihai Petre pentru acest dans. "Data trecuta ai arătat ca un tocilar scăpat la bal, acum arăţi ca un soldat întors de pe front!", l-a complimentat Mihai pe Daniel Niţoiu.

Cum au dansat Daniel şi Alexandra pe ritm de ragaetton

Dacă în ediţia trecuta, Andreea Ibacka şi Paul Păduraru nu au luat note prea mari şi au scăpat ca prin urechile acului de duel, de data aceasta frumoasa blondă a vrăjit pe toată lumea cu dansul ei din buric.

Cât de tare a dansat Andreea Ibacka din buric

Dansul din buric a fost proba care le-a adus patru note de 10 lui Pepe şi partenerei sale. "Andreea, ai o ureche muzicală senzaţională", a felicitat-o Cornel Patrichi.

"Este una din cele mai bune fete care a venit la Dansez pentru tine", a spus Mihai Petre.

Cum dansează din buric Andreea şi Pepe, de nota 10

Vezi aici toate dansurile din a doua seară de concurs

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici