David Beckham, devastat de decesul bunicii sale

Bunica lui David Beckham, Peggy West, a murit vineri, la vârsta de 85 de ani, în urma unui atac cerebral, fostul fotbalist declarându-se "absolut devastat" de decesul acesteia.

193 afișări
Imaginea articolului David Beckham, devastat de decesul bunicii sale

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru a trece peste acest moment dificil, fostul fotbalist englez a decis să îşi petreacă sfârşitul de săptămână în mijlocul familiei sale, informează dailymail.co.uk. Astfel, David Beckham a ieşit sâmbătă cu cei trei fii ai săi - David, Romeo şi Cruz - la meciul de rubgy susţinut de echipa Angliei şi cea a Argentinei pe stadionul Twickenham din Londra.

David Beckham era foarte apropiat de bunicii săi. În copilărie, în timp ce tatăl său era la serviciu, David obişnuia să îşi petreacă zilele de sâmbătă în casa din Londra a bunicilor săi.

De asemenea, în urmă cu zece ani, David Beckham a fost însoţit de bunica lui la Palatul Buckingam, unde i-a fost acordat Ordinul Imperiului Britanic.

Bunicul lui David Beckham, Joseph West, a decedat în anul 2009.

David Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Victoria Adams, fostă componentă a formaţiei Spice Girls, în 1999. Cei doi au patru copii, Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici