Divorţul Angelinei Jolie de Brad Pitt: Figurinele de ceară de la Madame Tussauds au fost despărţite

Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds i-a despărţit deja pe Brad Pitt şi Angelina Jolie după anunţul veştii că faimosul cuplu divorţează,angajaţii muzeului hotărând ca figurinele de ceară ce îi reprezintă pe cei doi actori să fie plasate la "distanţă respectuoasă una faţă de cealaltă".

1460 afișări
Imaginea articolului Divorţul Angelinei Jolie de Brad Pitt: Figurinele de ceară de la Madame Tussauds au fost despărţite

Divorţul Angelinei Jolie de Brad Pitt: Figurinele de ceară de la Madame Tussauds au fost despărţite

Vestea divorţului faimosul cuplu hollywoodian "Brangelina" nu i-a lăsat indiferenţi pe reprezentanţii muzeului Madame Tussauds, aceştia hotărând ca figurile de ceară ce îi reprezintă pe actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt să fie despărţite, informează The Independent.

Avocatul Angelinei Jolie a declarat că actriţa a intentat divorţul de Pitt marţi, 20 septembrie. Cei doi actori au început să formeze un cuplu din anul 2006 după ce au jucat împreună în filmul "Mr and Mrs Smith", ulterior aceştia căsătorindu-se în 2014, în Provence, la Chateau Miraval din pitorescul oraş francez Correns.

Potrivit TMZ, care a răspândit vestea, Jolie a solicitat custodia celor şase copii, dorind ca Brad Pitt să aibă dreptul să-i viziteze şi custodie legală partajată, actriţa fiind, potrivit unor surse, extrem de supărată de metodele parentale ale lui Pitt.

Madame Tussauds nu a irosit timpul plasându-i pe cei doi membri ai cuplului de aur de la Hollywood la o "distanţă respectuoasă unul faţă de celălalt".

"Am reacţionat rapid la vestea de ieri privitoare la despărţiriea Angelinei Jolie de Brad Pitt şi la planurile lor de divorţ, oglindind separarea celor doi", a declarat purtătorul de cuvânt al muzeului Madame Tussauds pentru Press Association.

"Figurinele de ceară ale cuplului, care datează din 2013, au fost despărţite şi se află la această oră la o distanţă respectuoasă unele faţă de celelalte. Angelina îi ţine companie lui Nicole Kidman, iar Brad Pitt este alături de actorul Morgan Freeman."

Vestea că actorii care au format un cuplu timp de peste zece ani se despart a produs o undă de şoc în sânul fanilor înrăiţi ai cuplului, iar un număr de celebrităţi au transmis diverse mesaje. Clooney a declarat că îi pare rău şi că veste este "regretabilă pentru o familie", în timp ce tatăl lui Jolie a declarat că "ceva extrem de serios" s-a petrecut pentru fiica sa încât să decidă intentarea divorţului.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au şase copii-Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, care sunt adoptaţi şi copiii biologici, Shiloh, 10, şi gemenii Knox şi Vivienne care au opt ani.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000 - 2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 - 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 - 2003).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici