Donald Trump, speriat de un vultur în timpul unei şedinţe foto - VIDEO

Magnatul Donald Trump, aflat în cursa pentru desemnarea candidatului republican la prezidenţiale, a fost speriat de un vultur în timpul unei şedinţe foto, în luna august, scrie tabloidul Daily Mail.

1059 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, speriat de un vultur în timpul unei şedinţe foto - VIDEO

Donald Trump, speriat de un vultur în timpul unei şedinţe foto. (Imagine captură youtube.com)

Vulturul, numit "Unchiul Sam”, în vârstă de 27 de ani, a încercat să îi muşte mâna republicanului, atunci când acesta a încercat să ajungă la telefonul mobil.

"Câte poţi face ca să apari pe o copertă! Pasărea este frumoasă, dar cu adevărat periculoasă”, a spus Trump la sfârşitul şedinţei foto pentru revista Time, potrivit Daily Mail.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici