Dorin Chirtoacă se va căsători cu prezentatoarea de televiziune Anişoara Loghin - VIDEO

Dorin Chirtoacă, primarul oraşului Chişinău, se va căsători cu jurnalista Anişoara Loghin, prezentatoare a postului de televiziune Pro TV Chişinău, informează protv.md.

6649 afișări
Imaginea articolului Dorin Chirtoacă se va căsători cu prezentatoarea de televiziune Anişoara Loghin - VIDEO

Dorin Chirtoacă (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Dorin Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Anişoara Loghin, luni seară, pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, în faţa a mii de oameni.

Potrivit site-ului protv.md, primarul Chişinăului a îngenunchiat pe scenă, "întrerupând evoluţia grupului Carla's Dreams, pentru a o cere de nevastă pe Anişoara Loghin".

Cererea în căsătorie a fost urmată de un sărut pasional, în uralele spectatorilor prezenţi în piaţă.

Evenimentul a avut loc în timpul concertului extraordinar care a marcat sărbătoarea "Limba noastră cea română" de la Chişinău.

Înainte de cererea în căsătorie, primarul din Chişinău a ţinut un discurs despre importanţa limbii române.

"Noi doi ne-am unit. Dupa aceasta Unire, vom face şi Unirea dintre Romania şi Moldova!", a spus Dorin Chirtoacă.

Şi fostul premier moldovean Vlad Filat este căsătorit cu o fostă jurnalistă a postului Pro TV Chişinău. Vlad Filat şi Angela Gonţa au anunţat că se căsătoresc, în decembrie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici