Dragostea bate carantina: De la reality show, la cununie în costum de protecţie

  • O pagină de Instagram a adaptat un realty show în mediul virtual pentru perioada distanţării sociale.
  • Un politician a publicat o fotografie de la o cununie civilă, unde atât mirii cât şi martorii poartă costume de protecţie.
172 afișări
Imaginea articolului Dragostea bate carantina: De la reality show, la cununie în costum de protecţie

Sursa: Profimedia Images

Doi americani au lansat pe Instagram „Love is Quarantine” (Dragostea e carantină), o variantă de reality show inspirată de seria „Love is Blind” („Dragostea e oarbă”).

Thi Q. Lam şi Rance Nix, izolaţi într-un apartament din Brooklyn, au pus la punct o pagina pe care au început să selecteze participanţi şi joi anunţau deja sezonul doi al întreprinderii lor online dedicată relaţiilor care se înfiripă online.

Ca în orice reality show, participanţii participă la „întâlniri” separate şi apoi povesteşte fiecare în câte un video cum s-a simţit şi cum a decurs sesiunea de flirt online.

Altă fază a relaţiei dintre două persoane e surprinsă în cealaltă parte a lumii, la Riga, în Letonia.

Un politician a publicat o fotografie de la o cununie civilă, unde atât mirii cât şi martorii poartă costume de protecţie.

Mirii au ales culoarea albă, martorii, albastru.

„Nuntă. Riga. 03.2020. Sigur, este cam neobişnuit, dar e ceva mai bine de la o vreme", a explicat politicianul.

Au fost internauţi care au găsit că situaţia de criză le dă mirilor ocazia să facă economii pentru că nu mai trebuie să dea bani pe coafor ori pe machiaj profesionist.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alyssa! Maybe you’ve found your match!!!!!!!

O postare distribuită de LOVE IS QUARANTINE (@loveisquarantine) pe

Mar 18, 2020 la 7:47 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici