Elton John vrea să facă un mic Elton John din viitorul copil al ducilor de Sussex

Muzicianul britanic Elton John îi va oferi lecţii de pian copilului ducesei Meghan şi al prinţului Harry, fiind considerat de fosta actriţă americană drept "persoana potrivită" pentru a-i oferi acestuia lecţii muzicale, relatează contactmusic.net.

185 afișări
Imaginea articolului Elton John vrea să facă un mic Elton John din viitorul copil al ducilor de Sussex

Elton John vrea să facă un mic Elton John din viitorul copil al ducilor de Sussex

Propunerea a venit chiar din partea cuplului regal, care îl admiră pe celebrul artist britanic. Acesta a fost invitat la recepţia de la nunta ducilor de Sussex, unde a cântat patru dintre piesele sale cunoscute: "Your Song", "Circle of Life", "I'm Still Standing" şi "Tiny Dancer".

Legătura strânsă a artistului cu familia regală britanică nu este vizibilă doar prin relaţia bună cu ducii de Sussex. Elton John a fost prieten cu mama lui Harry, prinţesa Diana, care a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani.

Surse apropiate familiei regale au afirmat că ducesa Meghan a considerat că muzicianul este omul perfect pentru a-l învăţa pe viitorul ei copil să cânte la pian. Acestea au mai spus că artistul a acceptat propunerea ducesei, deoarece muzica joacă un rol important în vieţile amândurora.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Într-o carieră de cinci decenii, Elton John, în vârstă de 72 de ani, recompensat cu cinci premii Grammy, a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici