Emma Thompson a dezvăluit că Donald Trump a sunat-o pentru a o invita la o întâlnire romantică

Actriţa britanică Emma Thompson a declarat în cadrul unei emisiuni de la o televiziune suedeză, că preşedintele Donald Trump a sunat-o într-un mod cu totul neaşteptat, în urmă cu mai mulţi ani, pentru a o invita la o întâlnire romantică, aceasta refuzându-i propunerea, potrivit Reuters.

4183 afișări
Imaginea articolului Emma Thompson a dezvăluit că Donald Trump a sunat-o pentru a o invita la o întâlnire romantică

Emma Thompson a dezvăluit că Donald Trump a sunat-o pentru a o invita la o întâlnire romantică (Imagine: Hepta)

Thompson a făcut declaraţia pentru un talk show de la o televiziune suedeză. Ea a spus că incidentul bizar s-a petrecut în timp ce filma filmul din 1998 "Primary Colors" in California, în timp ce aceasta alături de fostul său soţ, actorul şi regizorul Kenneth Branagh, îşi finalizau divorţul.

Actriţa a spus că într-o zi, a sunat telefonul în rulota sa de pe platourile de filmare.

"Aşa că am ridicat receptorul - ‘Bună, sunt Donald Trump’", şi-a amintit Thompson în emisiunea "Skavlan" de pe SVT, joi. "Eu am zis: ‘Serios? Vă pot ajuta?’ Şi el a spus: ‘Da, mă întrebam dacă v-aş putea găzdui într-un apartament din Turnul Trump. Sunt foarte confortabile.‘

Thompson, în vârstă de 57 de ani, care nu s-a întâlnit niciodată şi nu mai vorbise înainte cu magnatul imobiliar, la acea vreme, a rămas confuză şi a întrebat de ce.

"Păi, cred că ne-am înţelege foarte bine - am putea lua masa cândva", şi-a amintit Thompson că a spus atunci Trump.

Thompson a declarat că nu ştia ce să facă: "I-am zis doar că voi reveni cu un telefon". Cu toate acestea, actriţa nu l-a telefonat pe Donald Trump şi nici nu a făcut cunoştinţă cu acesta vreodată.

Potrivit relatării lui Thompson, apelul telefonic ar fi avut loc în preajma despărţirii lui Trump de cea de-a doua sa soţie, actriţa Marla Maples. El s-a însurat cu cea de-a treia sa soţie, actuala Primă Doamnă, Melania Trump, în 2005.

Niciun reprezentant al Casei Albe nu a comentat relatarea actriţei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici