Exponat de 64.000 de dolari dintr-un muzeu din Shanghai, distrus de nişte copii. Reacţia instituţiei

  • Castelul Disney de la Muzeul de Sticlă din Shanghai a fost distrus de câţiva copii.
  • Exponatul are o valoare de 64.000 de dolari şi cântăreşte aproape 60 de kilograme.
  • Sticlarii Arribas Brothers au asamblat peste 30.000 de piese în 500 de ore pentru a realiza castelul.
  • Copiii şi-au recunoscut fapta, fiind încurajaţi de părinţi.
2489 afișări
Imaginea articolului Exponat de 64.000 de dolari dintr-un muzeu din Shanghai, distrus de nişte copii. Reacţia instituţiei

Exponat de 64.000 de dolari dintr-un muzeu din Shanghai, distrus de nişte copii. Reacţia instituţiei

Castelul Disney din sticlă, în valoare de 64.000 de dolari, expus la Muzeul de Sticlă din Shanghai, a fost distrus de câţiva copii neastâmpăraţi, relatează Matador Network.
 
Oficialii muzeului au comunicat vizitatorilor următorul mesaj: „Castelul mai poate fi expus, însă doar în starea lui imperfectă. Ne pare rău dacă acest lucru conduce către o experienţă mai puţin plăcută în muzeul nostru”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is the largest glass-blown castle in the world! Made by Miguel Arribas, it took 500+ hours and over 30,000 glass loops. The Arribas fantasy castle is currently at The Shanghai Museum of Glass in China. #glasscastle #arribasbrothers #cystalarts #amazingcastle

O postare distribuită de Arribas Brothers (@disneyarribas) pe

Dec 30, 2017 la 4:01 PST
 
Castelul a fost un dar pentru muzeu din partea Arribas Brothers, nişte sticlari specializaţi în jucării de colecţie din animaţiile Disney. 
 
Pentru construcţia acestuia, sticlarii au avut nevoie de 500 de ore în care au asamblat peste 30.000 de componente. Castelul cântăreşte aproape 60 de kilograme.
 
Iată că 500 de ore de muncă şi 60 de kilograme de sticlă sau 64.000 de dolari au fost distruse de câţiva copii. 
 
Muzeul a oferit o declaraţie şi despre această întâmplare: „Micuţii vizitatori au înţeles că au avut un comportament nepotrivit şi, încurajaţi de părinţi, au raportat incidentul. Atitudinea lor prietenoasă şi sinceră, dar şi dorinţa de a contribui la soluţionarea situaţiei ne-au emoţionat. Credem că viitoarele generaţii vor fi nişte vizitatori foarte buni”.
 
Încă nu este clar dacă părinţii copiilor vor fi nevoiţi să plătească dauna de 64.000 de dolari sau doar o parte din bani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici