Facebook ar fi semnat cu Vox Media şi BuzzFeed pentru emisiunile originale pe care le va lansa în curând - Reuters

Facebook a semnat contracte de colaborare cu anumiţi creatori de ştiri şi materiale de divertisment, precum BuzzFeed, pentru emisiunile originale pe care le va lansa în curând, informează Reuters.

5303 afișări
Imaginea articolului Facebook ar fi semnat cu Vox Media şi BuzzFeed pentru emisiunile originale pe care le va lansa în curând - Reuters

Facebook ar fi semnat cu Vox Media şi BuzzFeed pentru emisiunile originale pe care le va lansa în curând - Reuters

Facebook Inc (FB.O) a semnat acorduri cu creatorii de ştiri şi materiale de divertisment Vox Media, BuzzFeed, ATTN, Nine Media Group şi alţii, pentru a face emisiuni în cadrul viitorul său serviciu video, care va conţine materiale în format lung şi scurt cu anunţuri de publicitate, potrivit unor surse, citate de Reuters.

Facebook planifică două niveluri de divertisment tip video: emisiuni şi seriale cu episoade de circa 20 - 30 de minute, care vor fi ale companiei, şi materiale mai scurte de aproximativ 5 până la 10 minute, pe care Facebook nu le va deţine.

Toate sursele au cerut să rămână anonime, deoarece tranzacţiile sunt confidenţiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici