FOTO Vizitele lui Donald Trump, marcate de şi mai multe CONTROVERSE. Purtarea unei eşarfe pe cap, necesară, dar nu obligatorie, pentru Ivanka şi Melania Trump

Ivanka şi Melania Trump şi-au acoperit capul în prezenţa catolicilor, dar nu şi în Arabia Saudită, scrie Independent.

5065 afișări
Imaginea articolului FOTO Vizitele lui Donald Trump, marcate de şi mai multe CONTROVERSE. Purtarea unei eşarfe pe cap, necesară, dar nu obligatorie, pentru Ivanka şi Melania Trump

Vizitele lui Donald Trump, marcate de şi mai multe CONTROVERSE. Purtarea unei eşarfe pe cap, La Vatican, Ivanka şi Melania Trump şi-au acoperit capul, în Arabia Saudită, nu

Urmând tradiţia altor diplomaţi, Melania Trump a decis să nu îşi acoopere capul atunci când a vizitat capitala Arabiei Saudite, cu toate că în 2015, Donald Trump a criticat-o pe Michelle Obama că nu a purtat o eşarfă de cap în cadrul unei vizite asemănătoare.

Protocolul diplomatic menţionează că, în calitate de soţ al unui lider străin, Melania nu era nevoită să îşi acopere capul. În ciuda faptului că nu şi-a acoperit capul, ţinuta Primei Doamne a fost lăudată de presa locală, care a remarcat atenţia Melaniei asupra culturii ţării.

Miercuri, în cadrul celei de-a treia etape a turneului mondial a lui Donald Trump, liderul Statelor Unite şi familia sa l-au vizitat pe Papa Francisc, în Vatican.

Vizitatorii oraşului Vatican sunt rugaţi să îşi păstreze umărul acoperit, iar fustele femeilor trebuie să fie sub genunchi. Cu toate acestea, nu este obligatorie acoperirea capului.

Totuşi, Melania Trump şi Ivanka Trump au decis să respecte protocolul aşa că s-au îmbrăcat în negru şi şi-au acoperit capul.

"Pe baza protocolului de la Vatican, femeile care se află în audienţă la Papă trebuie să poarte mâneci lungi, haine negre formale şi un voal care să le acopere capul", a declarat pentru CNN Stephanie Grisham, directorul de comunicare al primei doamne.

Când a fost întrebată de ce Melania Trump a purtat un văl la Vatican, dar a evitat să-şi acopere capul în Arabia Saudită, Grisham a spus că nu a existat nicio cerere în acest sens din partea statului respectiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici