VIDEO Un preşedinte de stat şi-a arătat talentele muzicale, într-o baladă dedicată mamei sale

Almazbek Atambayev, preşedintele Kârgâzstanului, a arătat lumii întregi talentele sale artistice, după ce a lansat o baladă dedicată mamei sale, scrie BBC.

560 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un preşedinte de stat şi-a arătat talentele muzicale, într-o baladă dedicată mamei sale

Un preşedinte de stat şi-a arătat talentele muzicale, într-o baladă dedicată mamei sale

Prima baladă, Enekem, este dedicată mamei sale şi a fost lansată de Ziua Mamei, împreună cu un videoclip produs într-un studio local.

"În viaţa mea, mama a jucat un rol special. Dacă nu era mama, nu aş fi putut face toate lucrurile cu care mă mândresc că le-am făcut", a declarat preşedintele în cadul unei ceremonii de premiere a mamelor din Kârgâzstan.

Două zile mai târziu, Atambayev a lansat cea de-a doua melodie, intitulată "Te iubesc". Şi această piesă este însoţită de un videoclip al studioului Toptash. La fel ca Enekem, balada îl arată pe preşedinte cum cântă în limba statului.

Ambele melodii au provocat reacţii pozitive din partea utilizatorilor de pe YouTube.

"Bravo Atambayev, nu eşti un om obişnuit", a scris o persoană pe contul de YouTube, în timp ce alt utilizator a adăugat "Acest cantec face o mamă bună să plângă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici