Detalii impresionante despre atacul din Manchester. Semnificaţia specială a ultimei melodii interpretată de Ariana Grande, cu puţine minute înainte de explozie

După atacul terorist petrecut la concertul susţinut de Ariana Grande pe stadionul din Manchester luni seară, în urma căruia cel puţin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 59 au fost rănite, în mediul online au apărut detalii impresionante despre ultima melodie cântată de artista americană, conform bustle.com.

12414 afișări
Imaginea articolului Detalii impresionante despre atacul din Manchester. Semnificaţia specială a ultimei melodii interpretată de Ariana Grande, cu puţine minute înainte de explozie

Detalii impresionante despre atacul din Manchester. Semnificaţia specială a ultimei melodii interpretată de Ariana Grande, cu puţine minute înainte de explozie (Imagine: Twitter)

La încheierea concertului, cu câteva minute înainte de petrecerea exploziei, oamenii  nu aveau nici cea mai mică idee despre ce se va întâmpla şi se bucurau de spectacol. Ultimul cântec al Arianei grande pe Manchester Arena a fost unul special. adresat publicului tânăr care a participat la eveniment.

Potrivit detaliilor oferie de fani şi de anumiţi spectatori la concertul de luni seară, cântecul cu care Grande a încheiat showul a fost  "One Last Time," deşi acest lucru nu a fost confirmat de către reprezentanţii cântăreţei. Cu toate acestea, surse au declarat pentru bustle.com că aceasta ar fi fost melodia de încheiere, iar în lumina evenimentului tragic, cântecul capătă cu totul alte semnificaţii.

De asemenea, videoclipuri surprinzând interpretarea Arianei Grande a melodiei  "One Last Time" pe Manchester Arena au apărut în mediul online, pe Twitter şi YouTube, alături de mesaje de sprijin pentru cei care au fost răniţi şi mesaje de condoleanţe pentru victimele atacului sinucigaş.

Melodia Arianei, "One Last Time", va avea de acum înainte o semnificaţie specială pentru mulţi fani.

"One Last Time" has changed forever — there's no way around that. But hopefully, the song will now serve as a reminder of how important is to be kind to each other in a world that can be such a scary place.

Poliţiştii au confirmat că autorul atacului sinucigaş din Manchester este Salman Abedi, un bărbat în vârstă de 23 de ani care era în evidenţele serviciilor secrete britanice. 

Cel puţin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 59 au fost rănite în atentatul comis luni seară în Manchester, la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande. Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici