FOTO, VIDEO Rita Ora şi Jason Derulo, pentru prima dată în România, la NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul mării

Jason Derulo şi Rita Ora vor veni pentru prima dată în România, în luna iulie, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, în line-up fiind anunţată şi prezenţa trupei britanice pop, Years&Years şi a Ellei Eyre, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3204 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Rita Ora şi Jason Derulo, pentru prima dată în România, la NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul mării

FOTO, VIDEO Rita Ora şi Jason Derulo, pentru prima dată în România, la NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul mării (Imagine: Facebook)

Potrivit organizatorilor festivalului, peste 20.000 de abonamente s-au vândut deja, în mai puţin de o lună, şi se estimează că NEVERSEA va fi „sold out” încă de la prima ediţie.

„Fanii care vor să trăiască o experienţă unică la malul Mării Negre mai pot achiziţiona doar până miercuri, 31 mai, abonamente la preţul special, de 225 de lei plus taxe. Acestea pot fi cumpărate de pe www.neversea.com. Începând cu luna iunie preţul ultimelor abonamente la festivalul NEVERSEA va creşte”, anunţă organizatorii.

Aceştia au anunţat, miercuri, că Jason Derulo şi Rita Ora vor veni pentru prima dată în România, la NEVERSEA. La malul Mării Negre se va auzi melodia “Hot right now”, cântată live de compozitoarea şi artista britanică, Rita Ora. Primul ei album “Ora”, lansat în 2012 a ajuns în scurt timp numărul unu în Marea Britanie. Albumul conţine melodiile “RIP” la care a colaborat cu Tinie Tempah dar şi “How we do party”, versuri fredonate de fanii din întreaga lume.

Cunoscută pentru nonconformismul său, artista britanică este şi actriţă, având roluri în filmele Fast and Furious 6 şi Fifty Shades of Grey.

Jason Derulo, artistul american cu 11 single-uri de platină, care s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, este, la doar 27 de ani, în toate topurile momentului şi are un succes incredibil cu fiecare melodie pe care o lansează. A colaborat şi a compus melodii pentru artişti ca Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell şi mulţi alţii. Melodiile sale, precum “Watcha Say” “Talk Dirty”, “Want to want me” “Wiggle Wiggle” dar şi cea mai nouă piesă “Swalla”, se vor auzi live pe scenele NEVERSEA.

În line-up a mai fost anunţată şi prezenţa trupei britanice pop, Years&Years şi a Ellei Eyre, cunoscută deja fanilor din România. În 2016, Ella Eyre a fost prezentă la Cluj-Napoca, la cea de-a doua ediţie a festivalului UNTOLD, unde zeci de mii de fani au fredonat melodii precum „Waiting all night”, „Together” şi „Deeper”.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua „poveste magică” a creatorilor UNTOLD. Festivalul va avea loc în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici