Familia lui Michael Jackson va organiza un concert special în memoria starului

Membri din familia cântăreţului Michael Jackson au anunţat că vor participa la o conferinţă de presă, luni, în timpul căreia vor oferi detalii despre un concert pe care îl vor organiza în memoria starului, decedat pe 25 iunie 2009, informează site-ul revistei New Musical Express.

228 afișări
Imaginea articolului Familia lui Michael Jackson va organiza un concert special în memoria starului

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mama megastarului, Katherin, şi fraţii acestuia, Marlon, Tito, Jackie şi LaToya, vor fi prezenţi la conferinţa de presă de luni, 25 iulie, ce va avea loc în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, la ora locală 10.00, pentru a dezvălui detaliile despre acest concert special, a cărui temă centrală va avea la bază muzica de pe albumul "Thriller" din 1982.

Încasările obţinute în urma acestui concert, organizat în colaborare cu Global Live Events, vor fi donate unor renumite fundaţii de caritate americane şi britanice, precizează LA Times.

Potrivit presei americane, la acest concert vor participa numeroase staruri, însă numele lor nu vor fi dezvăluite înainte de acea conferinţă de presă.

Jermaine, unul dintre fraţii starului, a încercat să organizeze un concert în memoria lui Michael Jackson, la care erau anunţate nume mari din showbiz. Concertul urma să aibă loc pe stadionul Wembley din Londra în vara anului 2010, însă a fost anulat, după ce organizatorul, compania World Awards Media, a intrat în faliment.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici