Festival pentru Colectiv: Concerte cu Ştefan Bănică şi Florin Chilian şi teatru, în Herăstrău

Ştefan Bănică, Florin Chilian, Guess Who, Direcţia 5 şi Zdob şi Zdub vor concerta, de vineri până duminică, între orele 17.00 - 23.00, la Festivalul de Artă Contemporană Metropolis din Bucureşti, care va include şi alţi artişti, evenimentul fiind dedicat victimelor incendiului din Colectiv.

3275 afișări
Imaginea articolului Festival pentru Colectiv: Concerte cu Ştefan Bănică şi Florin Chilian şi teatru, în Herăstrău

Festival pentru Colectiv: Concerte cu Ştefan Bănică şi Florin Chilian şi teatru, în Herăstrău (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Vineri, sâmbătă şi duminică, artiştii vor urca pe scenă şi îşi vor dona banii către ‪#Colectiv‬", potrivit unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a Teatrului Metropolis.

Astfe, vineri, de la ora 16.30, în cadrul Festivalului de Artă Contemporană Metropolis sunt programate: spectacolul de teatru "Carpathian Garden", de Radu Iacoban, concerte cu Florin Chilian, Guess Who/ Maximilian, Grasu XLL/ Tranda şi Bere Gratis, o proiecţie a filmului "Poziţia copilului", de Călin Peter Netzer. Acestora li se adaugă o expoziţie şi dansuri ale echipei formate din coregrafii Cocuţa şi Bogdan Boantă.

Festivalul va continua sâmbătă, de la aceeaşi oră, cu spectacolele "Rencontres", de Dragoş Huluba, şi "Buzunarul cu pâine", de Matei Vişniec, concerte cu Nicoleta Nucă, Direcţia 5, Ştefan Bănică Jr., proiecţia peliculei "Cai Putere", de Daniel Sandu.

Duminică, publicul va putea asista la spectacolele de teatru "În parc", de Radu Iacoban, şi "Intuiţia masculină - Trilogia americană", urmate de concerte susţinute de ROA, Zdob şi Zdub, Carla's Dream şi Delia.

Zona festivalului se întinde de la intrarea din Piaţa Charles de Gaulle până spre Expo Flora, iar accesul publicului este gratuit la toate evenimentele.

În urma incendiului care a avut loc pe 30 octombrie, în clubul Colectiv, au decedat 32 de persoane şi alte aproape 200 au fost rănite. În spitalele din Capitală erau internate, vineri, 127 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 65 în stare critică şi gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici