Fiica cea mare a lui Barack Obama a făcut parte din echipa de producţie a serialului "Extant"

Fiica cea mare a lui Barack Obama, Malia, care va împlini vârsta de 16 ani de Ziua Independenţei, pe 4 iulie, a fost, timp de o zi, asistentă de producţie a episodului-pilot al serialului "Extant", cu Halle Berry în rolul principal.

104 afișări
Imaginea articolului Fiica cea mare a lui Barack Obama a făcut parte din echipa de producţie a serialului "Extant"

Fiica cea mare a lui Barack Obama a făcut parte din echipa de producţie a serialului "Extant" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Malia Obama a vizitat platoul de filmare din Los Angeles a episodului-pilot din serialul SF "Extant", ce va fi difuzat pe CBS, însoţită de mama sa Michelle Obama, iar adolescenta a contribuit la filmarea dublelor pentru serial, iar regizorul chiar i-a permis să folosească o clachetă înainte de filmarea unei scene, informează contactmusic.com.

Serialul "Extant" are în centrul acţiunii o femeie astronaut, Molly Watts (Halle Berry), care încearcă să refacă legătura cu soţul şi cu fiul său la întoarcerea dintr-o misiune solitară în spaţiu, unde a stat mai bine de un an şi a realizat tot felul de experimente ciudate. Soţul său, John, este un om de ştiinţă foarte talentat, iar fiul său, Ethan, este de fapt, creaţia lui John, primul dintr-o viitoare linie de roboţi cu înfăţişare umană. Întâmplările prin care trece Molly, atât în spaţiu, cât şi la întoarcerea acasă, vor avea consecinţe dramatice asupra întregii planete şi ar putea schimba cursul istoriei omenirii.

Alături de Halle Berry, în serial mai joacă Pierce Gagnon, Goran Visnjic şi Camryn Manheim.

Malia nu este singura membră a familiei prezidenţiale care are legături cu lumea filmului, deoarece mama sa, Michelle, a avut deja o apariţie specială într-un episod al serialului "Nashville", difuzat pe 7 mai pe postul ABC, precum şi în sezonul final al serialului TV "Parks and Recreation", produs de NBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici