Fiica lui Whitney Houston, găsită fără semne vitale în cadă

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston, a fost spitalizată de urgenţă, sâmbătă, după ce fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a reşedinţei sale din Roswell, un oraş din statul american Georgia.

17720 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Whitney Houston, găsită fără semne vitale în cadă

Fiica lui Whitney Houston, găsită fără semne vitale în cadă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost confirmată de Poliţia din Roswell, aflat în apropiere de Atlanta, informează cnn.com.

Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten au informat poliţia şi au încercat să o resusciteze.

Bobbi Kristina Brown "nu mai respira", atunci când soţul ei şi un prieten au descoperit-o în jurul orei locale 10.25, a precizat Lisa Holland, purtătoarea de cuvânt a poliţiei locale.

"Ei au sunat la 911, au început manevrele de resuscitare, iar poliţia a fost prima care a ajuns la faţa locului", a adăugat Lisa Holland. "Poliţiştii au continuat manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanţei", a completat aceasta.

Bobbi Kristina Brown a fost apoi transportată de urgenţă la spitalul North Fulton din Roswell, unde a reînceput să respire, a precizat Lisa Holland.

Poliţia, care continuă să ancheteze acest caz, spune că respiraţia tinerei a fost stabilizată, precizează The Hollywood Reporter.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru CNN că Bobbi Kristina se află în comă indusă.

Până în prezent investigatorii nu au descoperit nimic care să indice că incidentul a fost provocat de alcool sau droguri.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o "moarte accidentală prin înecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 graţie reality show-ului "Being Bobby Brown", în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Whitney Houston şi fiica ei au cântat împreună la televiziunea naţională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa "My Love Is Your Love", în Central Park din New York, într-o ediţie specială a emisiunii "Good Morning America", difuzată de postul ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

La doar câteva zile după decesul cântăreţei, Bobbi Kristina - care avea pe atunci vârsta de 18 ani - a fost transportată de urgenţă la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât "se simţea copleşită", a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs şi difuzat de postul de televiziune Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe.

Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relaţia lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tânăr sărac care locuia în reşedinţa cântăreţei Whitney Houston şi cu fiica ei, de când acesta avea vârsta de 12 ani.

La doar câteva luni după aceea, Bobbi Kristina şi Nick Gordon au anunţat că s-au logodit.

În ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu două verighete, alături de un mesaj - "Tineri căsătoriţi. Sunt atât de îndrăgostită" -, confirmând astfel căsătoria ei cu Nick Gordon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici