Filme de Oscar, prezentate de Ambasada SUA la Biblioteca Naţională a României

Filme americane nominalizate sau premiate de Academia Americană de Film vor fi prezentate în cadrul programului "Filmul de după-amiază", desfăşurat în perioada 23 iulie - 27 septembrie, la American Corner Bucureşti, situat la Biblioteca Naţională a României, informează Ambasada SUA la Bucureşti.

254 afișări
Imaginea articolului Filme de Oscar, prezentate de Ambasada SUA la Biblioteca Naţională a României

Filme de Oscar, prezentate de Ambasada SUA la Biblioteca Naţională a României

Filmele vor fi difuzate în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, în perioada iulie-septembrie, cu excepţia perioadei 15-30 august, când Biblioteca Naţională a României este închisă pentru igienizare, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Spectatorii vor putea vedea filme americane nominalizate sau premiate de Academia Americană de Film, cu actori îndrăgiţi şi recunoscuţi pe plan mondial, în roluri care le-au adus nominalizarea sau premierea din partea aceleiaşi Academii Americane de Film. Filmele sunt subtitrate în limba engleză.

Printre filmele difuzate se numără: "One Flew Over the Cuckoo’s Nest" (cu Jack Nicholson în rol principal), "Forrest Gump (cu Tom Hanks), "The Shawshank Redemption" (cu Tim Robbins şi Morgan Freeman), "Erin Brockovich" (cu Julia Roberts) şi "A Beautiful Mind" (cu Russell Crowe).

American Corner Bucureşti este situat la Biblioteca Naţională a României (Bulevardul Unirii, numărul 22, Bucureşti), în corpul E, etajul 1, sala E 01-03.

Programul filmelor lunii în curs va fi actualizat pe website-ul Bibliotecii Naţionale a României (www.bibnat.ro) şi va fi afişat la avizierele sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici