Fiţe de miliardar. Cum arată o zi din viaţa oamenilor putred de bogaţi

  • Mofturile artiştilor sunt nimic pe lângă mofturile miliardarilor
  • Unele cerinţe către angajaţi frizează absurdul sau irealul
  • Cum numărul bogaţilor e în creştere, s-a dezvoltat o industrie a răsfăţului
2393 afișări
Imaginea articolului Fiţe de miliardar. Cum arată o zi din viaţa oamenilor putred de bogaţi

Sursa foto: profimedia

Ai auzit cu siguranţă de pretenţiile artiştilor, care vor nu ştiu ce mâncăruri sau băuturi exotice înainte de concerte.

Dar ar putea să ia lecţii de la bogaţii lumii când vine vorba de pretenţii. Pentru că dacă cea mai mica sumă este un milliard de dolari, pretenţiile sunt pe măsură şi frizează, de multe ori, irealul sau absurdul. Însă cum numărul bogaţilor e în creştere, a apărut o întreagă industrie de răsfăţuri.

Stewarzii de pe iahturile de lux trebuie să stea nemişcaţi în soare cu orele până li se solicită serviciile. Şi n-au voie să poarte ochelari de soare, pentru că trebuie să li se vadă reacţiile. Ziua începe cu curăţarea telecomenzii şi poate continua cu tunderea scamelor de pe prosoape cu forfecuţa de unghii. Dar asta e deja ceva normal.

Ce-ai zice de scos seminţele de pe căpşune cu penseta? Sau de adus apă Evian pentru duş? Sau de uscarea bancnotelor de 500 de euro cu foenul? Şi, bineînţeles, când şeful are un party cu prostituate topless la bord, dacă te-ai uitat, ai zburat.

Din punctul ăsta de vedere, Madonna e un îngeraş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici