Fiul cântăreţului Bobby Brown a fost găsit mort în casă. Artistul şi-a pierdut şi fiica pe care avut-o din căsătoria cu Whitney Houston

  • Bobby Brown Jr. a fost găsit mort în casă.
  • Brown Jr. avea 28 de ani.
  • Fiica cântăreţului Bobby Brown din căsătoria cu Whitney Houston s-a stins din viaţă în 2015.
2802 afișări
Imaginea articolului Fiul cântăreţului Bobby Brown a fost găsit mort în casă. Artistul şi-a pierdut şi fiica pe care  avut-o din căsătoria cu Whitney Houston

Profimedia

Bobby Brown Jr., fiul cântăreţului Bobby Brown, fostul soţ al lui Whitney Houston, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles, miercuri, relatează CNN.
 
Brown Jr. avea 28 de ani.
 
Ofiţerii din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles au răspuns miercuri în jurul orei 13:50 la un apel pentru o urgenţă medicală, a confirmat purtătorul de cuvânt Jeff Lee. Însă echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut face nimic pentru a-i salva viaţa.
 
Cântăreţul Bobby Brown a trăit adevărate tragedii în ultimii ani. 
 
Whitney Houston, cea cu care a fost căsătorit până în 2007, a murit la 11 februarie 2012, înecată în cadă. Bolile de inimă şi cocaina au fost numiţi ca factori care au contribuit la decesul său. 
 
Trei ani mai târziu, fiica lui şi a cântăreţei, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită inconştientă în cada din casa ei din Roswell, Georgia. Ea a fost tratată într-un spital timp de aproape şase luni, dar în iulie 2015 s-a stins din viaţă, la vărsta de 22 de ani.
 
Brown sr. l-a găsit pe iubitul fiicei sale, Nick Gordon, responsabil pentru moartea ei. Gordon a fost crescut de Whitney Houston în copilărie şi a început o relaţie cu Bobbi Kristina Brown când era adolescentă, iar el avea 20 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici