Florentina Ciuna, noua voce de la "Land of Jokes"

Florentina Ciuna este noua voce care interpretează parodiile muzicale din emisiunea "Land of Jokes" în noul sezon, care începe duminică la Pro TV, informează un comunicat al postului.

422 afișări
Imaginea articolului Florentina Ciuna, noua voce de la "Land of Jokes"

Florentina Ciuna, noua voce de la "Land of Jokes"

Florentina Ciuna are 22 de ani şi cântă de când era mică, iar începând din 10 octombrie îi va încânta pe toţi locuitorii din "Land of Jokes" cu glasul ei.

"Voi face ce ştiu eu mai bine, adică voi cânta parodiile muzicale din emisiune, dar voi avea şi un mic rol, tot de cântăreaţă. Este prima mea experienţă în televiziune, aşa că sunt foarte entuziasmată şi curioasă în acelaşi timp. Sunt convinsă că va fi extraordinar să lucrez cu ei", a declarat Florentina Ciuna.

Cântăreaţa a întâmpinat cu bucurie vestea că din această toamnă va face parte din grupul de la "Land of Jokes".

"M-am bucurat extraordinar de mult atunci când am primit vestea că cei din echipă s-au gândit la mine pentru rolul de căntăreaţă din noul sezon al emisiunii, mai ales pentru că mă aflam într-o perioadă în care nu ştiam exact în ce direcţie să o iau. L-am cunoscut pe Cătălin Mireuţă în 2008 la Cerbul de Aur, unde eu am reprezentat România, şi de atunci am ţinut legătura. Întreaga echipă m-a întâmpinat cu braţele deschise", a mai spus Florentina.

Noua voce din "Land of Jokes" a mai povestit că iubeşte muzica de când era mică. Astfel, la 12 ani s-a înscris la Palatul Copiilor la cercul de muzică uşoară, a absolvit ulterior Facultatea de Limbi Străine la Universitatea Bucureşti, până la 15 ani a făcut parte din grupul "Armonia", iar la 16 ani s-a înscris la Compania de artişti la profesorul Dana Dorian.

"I-am urmat cursurile un an de zile, iar în 2006, la sugestia Danei Dorian, am participat la Festivalul Mamaia unde am obţinut locul al III-lea. Au urmat o serie de concursuri unde am obţinut numeroase premii, iar în 2008 am participat la Cerbul de Aur ca reprezentantă a României. Din 2008 pănă în 2009 am făcut parte din trupa Chicanos, cu care am avut multe concerte şi am lansat singleul Maleya. În prezent, pe lângă filmările pentru «Land of Jokes», lucrez la un proiect solo care sper să iasă cât de curând", a mai spus Florentina.

Din 10 octombrie, de la 20.45, gaşca de la "Land of Jokes" revine la Pro TV în cel de-al treilea sezon cu mult umor, rubrici noi, întâlniri cu personaje istorice - şi nu numai - şi un chef de şagă nemaintâlnit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici