Florin Busuioc revine pe scena teatrului, după o absenţă de 11 ani

Prezentatorul rubricii "Vremea" de la Pro TV, Florin Busuioc, revine pe scena teatrului, după o absenţă de 11 ani, în spectacolul "Marfă vie" după Anton Cehov.

906 afișări
Imaginea articolului Florin Busuioc revine pe scena teatrului, după o absenţă de 11 ani

Florin Busuioc (Imagine: LucianAlecu/Mediafax Foto)

Cei care doresc să-l revadă pe Busu jucând într-o piesă de teatru îl pot urmări pe scena de la ArCub, sâmbătă, de la ora 19.00, informează Pro TV într-un comunicat

"Nu puteţi să înţelegeţi cât de greu mi-a fost să revin, câte probleme existenţiale şi îndoieli mi-a adus această experienţă, dar şi câtă poftă de lucru am descoperit atunci când m-am mai liniştit", a mărturisit Busu. "S-au întâlnit mai multe condiţii fericite, care m-au ajutat să trec peste angoase. În primul rând, Cehov, apoi personajul, care e bogat, complex, cu trăiri foarte puternice, şi, bineînţeles, echipa din care fac parte", a continuat prezentatorul.

Piesa, regizată de Dragoş Câmpan, îi aduce pe aceeaşi scenă pe Ana Covalciuc, Florin Busuioc şi Tudor Smoleanu. Despre colegii săi, Busu are numai cuvinte de laudă. "Întâmplarea face că ne-am întâlnit trei actori care avem acelaşi respect pentru teatru, pentru Cehov şi pentru partenerii de scenă. Aşa că munca la scenă a fost o binecuvântare. Ana Covalciuc, actriţă tânără, dar foarte matură, Tudor Smoleanu, un actor matur, dar incredibil de tânăr, şi eu, un viitor actor", a spus Busu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici