FOTO | Imagini rare, surprinse cu Angelina Jolie şi cei şase copii. Surpriza actriţei pentru gemenii Knox şi Vivienne

Angelina Jolie le-a făcut o surpriză gemenilor Knox şi Vivienne, de ziua lor de naştere. Au petrecut o zi întreagă la Disneyland, în Anaheim, California.

2920 afișări
Imaginea articolului FOTO | Imagini rare, surprinse cu Angelina Jolie şi cei şase copii. Surpriza actriţei pentru gemenii Knox şi Vivienne

Surpriza Angelinei Jolie pentru gemenii Knox şi Vivienne

Au fost prezenţi, de asemenea, şi ceilalţi patru copii ai Angelinei Jolie, Shiloh (11 ani), Zahara (12 ani), Pax (13 ani) şi Maddox (15 ani).

Knox şi Vivienne au împlinit miercuri nouă ani.

Angelina (42 ani) a profitat de excursie şi s-a distrat fantastic alături de cei şase copii.

Recent, Angelina Jolie (42 ani) a cumpărat o casă în Los Feliz, pentru care a plătit 25 de milioane de dolari, aproape de cea a lui Brad Pitt. Conacul se întinde pe o suprafaţă de aproape 700 mp şi se află pe dealurile cu vedere panoramică a Los Angeles-ului. Locuinţa are şase dormitoare şi zece băi.

Au trecut deja nouă luni de când starul din Maleficent a divorţat de Brad Pitt (53 ani).

Între timp, Brad Pitt a început să ia cursuri de artă şi a renunţat la alcool.

Foto: Hepta



 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici