FOTO, VIDEO | Marea Revenire a 'Game of Thrones': Noul sezon promite episoade la fel de violente, cu intrigi politice, scene de sex şi răzbunare. Principalele TEORII ale fanilor şi DEZVĂLUIRILE actorilor

"Game of Thrones" revine duminică pentru penultimul sezon, continuând intriga plină de violenţă, intrigi politice, sex şi răzbunare, ce a devenit unul dintre cele mai populare seriale la nivel mondial.

3070 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Marea Revenire a 'Game of Thrones': Noul sezon promite episoade la fel de violente, cu intrigi politice, scene de sex şi răzbunare. Principalele TEORII ale fanilor şi DEZVĂLUIRILE actorilor

Marea Revenire a 'Game of Thrones': Noul sezon promite episoade la fel de violente, cu intrigi politice, scene de sex şi răzbunare. Principalele TEORII ale fanilor şi ale actorilor

Saga despre familiile nobiliare ce fac tot ce le stă în putinţă pentru a ajunge pe Tronul de Fier mai are doar 13 episoade dispuse de-a lungul a două sezoane mai scurte, la finalul cărora se va lăsa cortina. Ratingurile serialului se numără printre cele mai mari din istoria televiziunii, potrivit AFP.

Unul dintre cele mai întunecate şi controversate seriale de largă audienţă, 'Game of Thrones' este ţinta criticilor de-a lungul anilor pentru violenţa larg utilizată şi folosirea violurilor cu scopul unor efecte dramatice.

Scenariştii au brutalizat femei, au omorât copii, au înfăţişat scene de sex şi şi-au supus personajele la cele mai extreme „proceduri” şi cazne: înjunghieri, biciuri, otrăviri, decapitări, arderi de viu, eviscerări şi lista supliciilor poate continua.

Cu toate acestea, temele extreme nu au îndepărtat fanii, iar publicul din SUA a ajuns la 23 de milioane de telespectatori per episod.

"Game of Thrones" a primit mai multe Premii Emmy decât orice serial TV din istoria televiziunii, fiind difuzat în 170 de ţări.

Sezonul 6 a fost primul care s-a distanţat de romanele scriitorului George R.R. Martin's "A Song of Ice and Fire" urmând un curs propriu.

Potrivit criticilor, GOT a marcat o revenire la formă, linia narativă urmărind personajele feminine pentru a înfăţişa complexitatea şi lipsa moravurilor din sezoanele anterioare.

- Ucigaşul brutal-

Regizorii David Benioff şi D.B. Weiss au anunţat anul trecut revenirea sezonului 7 şi faptul că serialul va avea mai puţine episoade.

Serialul a tachinat telespectatorii cu tema revenirii iernii (celebrul „Winter is coming”) încă de la episodul pilot din 2011 şi cu finalul sezonului VI intitulat "The Winds of Winter", membrii echipajului de filmării trebuind să aştepta revenirea vremii reci pentru a începe filmările la sezonul VII.

Nu se cunoscut prea multe detalii despre noile episoade, cu excepţia faptului că actorul Jim Broadbent, câştigător de Oscar, se va alătura echipei, iar Ed Sheeran va avea o  apariţie episodică.

O teorie care câştigă popularitate pe social media este că preferata fanilor, Daenerys Targaryen s-ar putea transforma în personaj negativ.

Adepţii acestei teorii argumentează că tatăl său, Regele Nebun Aerys Targaryen, a fost un ucigaş brutal şi că Mama Dragonilor însăşi începe să devină din ce în ce mai crudă cu fiecare sezon.

"Cred că e puţin probabil să se întâmple asta", a declarat actorul Iain Glen, care îl joacă pe exilatul Jorah Mormont.

- Stăpânirea Westeros-ului -

Snow şi alte personaje majore vor avea probabil întâietate pe micile ecrane în timpul episoadelor finale în ciuda sezoanelor mai scurte, mai ales că cele minore ies rapid din joc, majoritatea fiind ucise rapid.

"E o schimbare bună în privinţa mea în acest sezon, Jon Snow este mai sigur pe el", a declarat Kit Harington pentru Entertainment Weekly (EW) referitor la personajul său.

Un trailer de 1:30 minute intitulat "Long Walk" îi înfăţişează pe Cersei, Daenerys Targaryen şi Jon Snow îndreptându-se către tronul fiecăruia de la Debarcaderul Regelui, Dragonstone, respectiv Winterfell.

Marea întrebare - ce nu îşi va afla răspunsul în această vară - rămâne cine va cuceri Tronul de Fier şi va domni peste Westeros când "Game of Thrones" ajunge la final.

"Cred că Sansa ar trebui să ajungă pe Tronul de Fier, şi cred că Jon Snow ar trebui să domnească în Winterfell," a spus Isaac Hempstead-Wright, care îl joacă pe Bran Stark, într-un video postat de EW.

"Sansa ar trebui să stăpânească Tronul de fier. Arya ar trebui să conducă Winterfell," a fost de părere Harington, care a spus că Snow ar trebui să se reunească cu Rondul de Noapte pentru a apăra regatul de ameninţările ce vin din nord. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici