Fotografiile oficiale de la botezul prinţului Louis al Marii Britanii au fost făcute publice | FOTO

O colecţie de patru fotografii oficiale de la botezul prinţului Louis al Marii Britanii, care a avut loc pe 9 iulie, a fost făcută publică de casa regală, potrivit Evening Standard.

3111 afișări
Imaginea articolului Fotografiile oficiale de la botezul prinţului Louis al Marii Britanii au fost făcute publice | FOTO

Fotografiile oficiale de la botezul prinţului Louis al Marii Britanice, făcute publice | FOTO

Cele patru fotografii au fost realizate de artistul britanic Matt Holyoak la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului William şi a ducesei Catherine de Cambridge, după ce prinţul Louis a fost botezat la capela regală de la palatul Saint James din Londra.

Într-una dintre fotografii, Catherine şi William sunt alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, de ducii Harry şi Meghan de Sussex şi de bunicii paterni - prinţul Charles de Wales şi ducesa Camilla de Cornwall -, respectiv cei materni, Michael şi Carole Middleton, precum şi de sora ducesei de Cambridge, Pippa, şi de soţul acesteia, James Matthews.

Membrii familiei regale britanice apar într-o altă fotografie fără familia Middleton, o a treia fotografie îi prezintă doar pe ducii de Cambridge şi pe cei trei copii ai lor, iar în a patra apar doar Catherine şi prinţul Louis.

Prinţul Louis a fost botezat pe 9 iulie, însă regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 92 de ani, şi prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani, nu au participat la eveniment.

Louis, în vârstă de 12 săptămâni, a fost botezat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, liderul spiritual al Bisericii anglicane.

Cei şase naşi ai copilului sunt prieteni şi rude ale lui William şi Kate. Printre aceştia se numără Guy Pelly, prieten al fraţilor William şi Harry, Nicholas van Cutsem, un apropiat al familiei regale, dar şi Lucy Middleton, verişoară a ducesei Kate.

Ducesa Catherine de Cambridge a născut pe 23 aprilie cel de-al treilea copil al său şi al prinţului William, băieţelul primind numele Louis Arthur Charles. Copilul este cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge.

Bebeluşul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles. Unchiul lor, prinţul Harry, care s-a căsătorit, pe 19 mai, cu fosta actriţă americană Meghan Markle, este al şaselea în ordinea succesiunii.

Ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William s-au căsătorit în aprilie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici