Gala premiilor Grammy: OMAGIUL pe care artiştii i l-au adus lui Whitney Houston. Cum a cântat Jennifer Hudson "I Will Always Love You" - VIDEO

La ceremonia premiilor Grammy, artiştii i-au adus un omagiu lui Whitney Houston, care a murit la doar 48 de ani.

2612 afișări
Imaginea articolului Gala premiilor Grammy: OMAGIUL pe care artiştii i l-au adus lui Whitney Houston. Cum a cântat Jennifer Hudson "I Will Always Love You" - VIDEO

Gala premiilor Grammy: OMAGIUL pe care artiştii i l-au adus lui Whitney Houston. Cum a cântat Jennifer Hudson "I Will Always Love You"

Rapperul şi actorul LL Cool J a adus un tribut legendarei cântăreţe americane, chiar la începutul evenimentului.

"Avem un deces în familia noastră muzicală. Mi se pare just să începem cu o rugăciune pentru o femeie pe care am iubit-o cu toţii, pentru sora noastră dispărută, Whitney Houston", a spus muzicianul american.

După rugăciunea rapperului LL Cool L, organizatorii galei au proiectat videoclipul piesei "I Will Always Love You" interpretată de Whitney Houston, ovaţionat la final, în picioare, de toţi spectatorii prezenţi la Grammy Awards.

Ulterior, artişti ca Rihanna, Alicia Keys, Stevie Wonder au imagiat-o pe cântăreaţă, iar Jennifer Hudson a cântat melodia "I Will Always Love You", în memoria artistei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici