GALERIE FOTO: Marele Zid Chinezesc, acoperit cu zăpadă

Imagini cu Marele Zid Chinezesc acoperit cu zăpadă au fost surprinse în ultimele zile, după ce autorităţile din China au emis avertizări legate de căderi masive de zăpadă în regiunea de nord a ţării, informează abcnews.com.

2558 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Marele Zid Chinezesc, acoperit cu zăpadă

GALERIE FOTO: Marele Zid Chinezesc, acoperit cu zăpadă (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, furtunile de zăpadă au afectat zone vaste din nordul Chinei, în special în regiunile Beijing, Tianjin şi Hebei, precum şi în cele din vecinătatea Mongoliei.

Imaginile cu Marele Zid Chinezesc acoperit cu zăpadă au fost publicate de numeroase agenţii de presă din lume.

GALERIE FOTO

Construit pe parcursul secolelor de către diverşi împăraţi ai Chinei pentru a preveni invaziile mongole, Marele Zid Chinezesc a suferit diverse modificări, anumite porţiuni ale acestuia fiind transformate în sectoare tematice pentru a face faţă numărului imens de turişti care vin anual aici.

Aproximativ 8.000 de kilometri din structură datează din perioada Dinastiei Ming, între secolele al XIV-lea şi al XVII-lea. Această porţiune este considerată de către unii drept construcţia originală.

Din această porţiune, aproximativ 2.000 de kilometri constau în terasamente naturale, iar restul de 6.000 de kilometri din zidul original construit în timpul Dinastiei Ming.

Alături de porţiunile construite în alte perioade, lungimea totală a zidului este de aproximativ 21.000 de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici