George Clooney în rolul lui Steve Jobs?

George Clooney se numără printre actorii favoriţi să interpreteze rolul lui Steve Jobs într-un film biografic despre cofondatorul companiei Apple, decedat pe 5 octombrie, la vârsta de 56 de ani.

261 afișări
Imaginea articolului George Clooney în rolul lui Steve Jobs?

George Clooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

George Clooney, în vârstă de 50 de ani, "se luptă" cu Noah Wyle, în vârstă de 40 de ani, pentru a interpreta rolul lui Steve Jobs în acest film care va fi produs de Sony Pictures, potrivit Daily Mail.

Filmările pentru această producţie ar urma să înceapă anul viitor, scrie Daily Mail, care citează publicaţia Now Magazine.

La doar două zile după moartea lui Steve Jobs, Sony a achiziţionat drepturile pentru ecranizarea biografiei autorizate a cofondatorului Apple, scrisă de Walter Isaacson.

Sony speră că Aaron Sorkin va scrie scenariul pentru filmul biografic despre Steve Jobs. Anul acesta, Aaron Sorkin a câştigat premiul Oscar pentru scenariul filmului "The Social Network/ Reţeaua de socializare".

Competiţia între George Clooney şi Noah Wyle ar putea fi una dură, mai ales că acesta din urmă l-a mai interpretat pe Steve Jobs în 1999 în documentarul de televiziune "Pirates of Silicon Valley".

Noah Wyle l-a şi cunoscut pe Steve Jobs, fiind invitat de către acesta la conferinţa Macintosh - Macworld Expo - din 1999, după care cei doi au luat cina împreună.

Pe de altă parte, George Clooney şi Noah Wyle au fost colegi în seria clasică de televiziune "ER/ Spitalul de urgenţă". În acest serial american, difuzat între anii 1994 - 2009, perioadă în care a primit 23 de premii Emmy, Clooney şi Wyle au interpretat roluri de doctori.

George Clooney s-a făcut remarcat în serialul de televiziune "Spitalul de urgenţă" şi a interpretat ulterior numeroase roluri memorabile, precum cele din "Marea hoinăreală", "Regii deşertului", "Syriana", seria "Ocean's", "Misterele Berlinului", "Noapte bună şi noroc!" şi "Michael Clayton". Mai recent, actorul a putut fi văzut pe marile ecrane în "Citeşte şi arde/ Burn After Reading", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Omul care se holba la capre/ The Men Who Stare at Goats", "Americanul" şi "The Ides of March", lansat anul acesta.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie, la vârsta de 56 de ani. Potrivit presei internaţionale, autorităţile locale au confirmat în 10 octombrie că Steve Jobs a murit în casa sa din Palo Alto (la sud de San Francisco), din cauza unui cancer la pancreas.

Biografia autorizată a lui Steve Jobs a apărut pe 24 octombrie în Statele Unite ale Americii. Publicată de Simon & Schuster, biografia, care are 656 de pagini, este scrisă de Walter Isaacson, fost redactor-şef al Time Magazine şi fost director general al CNN, care a făcut peste 40 de interviuri cu Steve Jobs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici