Gianni Morandi va concerta pentru prima oară în România, pe 27 octombrie

Solistul şi actorul Gianni Morandi, unul dintre simbolurile scenei italiene, va concerta pentru prima oară în România, pe 27 octombrie, la Sala Palatului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1553 afișări
Imaginea articolului Gianni Morandi va concerta pentru prima oară în România, pe 27 octombrie

Gianni Morandi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gianni Morandi, care a mai vizitat România, ca turist, la mijlocul anilor '60, spune că aşteaptă cu nerăbdare să întâlnească publicul român.

Copilul teribil din perioada de aur a cântecului şi cinematografiei italiene, Gianni Morandi se identifică în general cu Festivalul de muzică uşoară de la Sanremo, unde este director onorific şi prezentator. El a încasat 1,3 milioane euro pentru a prezenta prestigiosul Sanremo la ediţia din 2011.

În lunga sa carieră, carismaticul solist a compus melodii precum "In Ginocchio da Te", "Belinda", "Loredana", "Occhi Di Ragazza" şi "Parla Più Piano", piese ce i-au adus vânzări de peste 49 de milioane de unităţi discografice.

Gianni Morandi, în vârstă de 68 de ani, s-a remarcat şi în cinematografie, jucând în 18 filme. În perioada anilor '60 - '70, a fost unul dintre cel mai bine cotaţi actori din Italia.

Solistul este adus în România de promoterul artistic Niki Constantinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici