GLOBURILE DE AUR 2017. Momente inedite din culise ce nu au fost surprinse de televiziuni

Gala Premiilor Globurile de Aur este una dintre cele mai spectaculoase ceremonii de la Hollywood, dar, chiar şi cu nenumărate camere de luat vederi ce filmează acţiunea, în interiorul Beverly Hilton International Ballroom, cele mai "pline de culoare" momente ale nopţii rămân necunoscute publicului.

1158 afișări
Imaginea articolului GLOBURILE DE AUR 2017. Momente inedite din culise ce nu au fost surprinse de televiziuni

GLOBURILE DE AUR 2017. Momente inedite din culise ce nu au fost surprinse de televiziuni

UNDE E FESTINUL CU FILET MIGNON, BIBAN DE MARE, SALATĂ DE SFECLĂ ŞI BRANZĂ DE CAPRĂ?

Maeştrii bucătari de la gala premiilor Globurile de Aur oferă un dineu ostentativ starurilor. Însă specialităţile culinare de gală sunt ridicate înainte de debutul transmisiunii în direct. O salată de sfeclă cu brânză de capră şi fistic şi un "duet" de filet mignon şi biban de mare le-au fost servite oaspeţilor cu 90 de minute înainte de ceremonie, în timp ce starurile şi nominalizaţii încă soseau pe covorul rosu.

Ospătarii se grăbesc să strângă toate farfuriile şi tacâmurile din raza camerelor de luat vederi, aşa că nicio urmă a dineului decadent nu rămâne atunci când starurile popoesc în cele din urmă în interiorul sălii de ceremonii. Până atunci, singurele obiecte de pe mese sunt sticlele de vin şi de şampanie. Dar un "paradis alimentar secret" există într-o încăpere amenajată lângă sala de bal, în timp ce jurnaliştii, cameramanii şi starurile freamătă pe tot parcursul spectacolului. În afară de cocktail-uri, zona oferă o diversitate de sandwich-uri gourmet, fructe, brânză şi crudităţi, împreună cu un bar de cafea şi un stand de ciocolată.

ÎNTÂLNIRI LA TOALETA DOAMNELOR

Stelele sunt la fel ca oamenii de rând, atunci când vine vorba de aşteptarea la rând, în faţa toaletelor. Unele linii de aşteptare în faţa toaletei doamnelor de la Globurile de Aur au condus la unele "coliziuni" neaşteptate. După ce a strâns în mâini statueta Globul de Aur, actriţa Sarah Paulson a stat de vorbă cu Busy Phillips despre menţinerea unei bune posturi. Michelle Williams a vorbit cu Trudie Styler, şi creatoarea "Transparent" Jill Soloway s-a amuzat cu Judith Light. Janelle Monae s-a întâlnit în faţa toaletei cu Natalie Portman şi i-a solicitat actriţei consiliere. Cântăreaţa, aclamată pentru rolul din filmul "Hidden Figures", a mărturisit că e nervoasă atunci când se află în lumina reflectoarelor. "Prima dată este înfricoşător", a consolat-o Portman.

CE FAC STARURILE ÎN PAUZELE DE PUBLICITATE

Pauzele de publicitate sunt intervalele în care starurile se ridică de la masele de gală din interiorul International Ballroom. Cei care nu caută sandwich-uri sau nu stau la rând la toaletă, folosesc aceste pauze pentru conversaţii casual. Octavia Spencer şi-a petrecut timpul cu un scurt "chit-chat" cu Casey Affleck, în pauză. Kurt Russell şi Colin Farrell au împărţit o cutie de bomboane de ciocolată. Amy Schumer a râs cu Jonah Hill. Sofia Vergara s-a pozat cu designerul Georgina Chapman. Kerry Washington a împărtăşit imagini cu bebeluşii săi cu Priyanka Chopra. Reese Witherspoon a relaţionat cu Jeff Bridges. Nicole Kidman, între timp, îi şoptea lui Keith Urban, "Uite-o pe Laura." Cuplul a traversat întreaga încăpere pentru a o saluta pe Laura Dern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici