GLUMĂ PROASTĂ pe seama lui Steve Jobs. Care a fost reacţia publicului după jignirea adusă cofondatorului decedat al Apple - FOTO

Cofondatorul Apple Steve Jobs, care a decedat anul trecut, a fost ţinta unei glume într-un popular serial, fapt care a stârnit numeroase controverse.

10266 afișări
Imaginea articolului GLUMĂ PROASTĂ pe seama lui Steve Jobs. Care a fost reacţia publicului după jignirea adusă cofondatorului decedat al Apple - FOTO

Steve Jobs (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Steve Jobs a fost batjocorit în cel mai recent episod al serialului "The Simpsons", realizat de Matt Groening, scrie dailymail.co.uk.

Episodul este intitulat "Politic prostesc cu Homer Simpson", şi îl arată pe personajul principal al serialului în timp ce este intervievat în cadrul unei emisiuni TV. În timpul emisiunii, pe banda din josul ecranului apar scrise cuvintele "Steve Jobs a lansat iGhost".

Pe banda din josul ecranului mai apar mesaje ca: "Europa a pus Grecia pe eBay", "Rick Perry a semnat din greşeală un ordin pentru executarea sa", "Satana îşi arată pe Twitter sprijinul pentru Santorum".

Gluma făcută pe seama lui Steve Jobs a stârnit imediat reacţia publicului.

"Este lipsită de gust, sunt sigur că familia lui nu râde", "Dacă faci o glumă pe seama morţii cuiva, ar trebui ca gluma să fie extrem de amuzantă", "Acest lucru arată ceea ce toată lumea ştia de mult, Simpsons nu mai sunt amuzanţi de mult timp".

În ciuda controverselor, episodul este considerat unul dintre cele mai amuzante din ultimele luni, iar autorii acestuia sunt lăudaţi.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit pe 5 octombrie 2011, la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic.

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copiii Bart, Lisa, Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici