Google sărbătoreşte Crăciunul printr-un logo special - FOTO

Motorul de căutare Google sărbătoreşte prima zi de Crăciun printr-un logo special, care aduce laolaltă animale stilizate şi case colorate, realizarea acestora fiind inspirată din tehnica bricolaj.

955 afișări
Imaginea articolului Google sărbătoreşte Crăciunul printr-un logo special - FOTO

Google sărbătoreşte Crăciunul printr-un logo special - FOTO (Imagine: Shutterstock/Mediafax Foto)

Utilizatorii Google pot trimite noul doodle, care apare în cinci variante şi este însoţit de textul "Sărbători fericite!", prin intermediul unui buton special, spre a fi publicat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.

Prin accesarea noului doodle, internauţii ajung la rezultate ce fac referire la mesajele transmise cu ocazia Crăciunului.

Google îşi modifică logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Doodle-urile sunt reprezentări ocazionale ale logoului afişat pe prima pagină Google (www.google.ro), care au acompaniat de-a lungul anilor căutările online făcute de utilizatorii din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici