Gwyneth Paltrow vrea să îşi deschidă un restaurant la Londra

Actriţa americană Gwyneth Paltrow vrea să îşi deschidă un restaurant la Londra, care să vândă salate, sandvişuri cu ton, sandvişuri cu somon şi tacos.

339 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow vrea să îşi deschidă un restaurant la Londra

Gwyneth Paltrow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană a lansat de curând cea de-a doua carte a ei cu reţete culinare, intitulată "It's All Good", şi doreşte să comercializeze reţetele ei preferate de preparate culinare sănătoase în propriul ei restaurant, informează femalefirst.co.uk.

"Aş dori să inaugurez un restaurant californian la Londra, care să vândă salate sănătoase din cartea mea de bucate, sandvişuri cu ton, sandvişuri cu somon şi tacos", a declarat actriţa.

Într-un interviu acordat revistei Glamour, Gwyneth Paltrow spune că multe dintre reţetele ei de preparate sănătoase au fost create de soţul ei, Chris Martin, în perioada în care acesta încerca să se hrănească sănătos, înainte de cel mai recent turneu susţinut de trupa sa, Coldplay.

Actriţa americană Gwyneth Paltrow, în vârstă de 40 de ani, a devenit în ultimii ani şi o personalitate în universul sfaturilor online din domeniul stilului de viaţă. Actriţa a anunţat de curând că îşi va deschide un salon de coafură la Los Angeles.

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion". De asemenea, actriţa a apărut în primele două filme din seria "Iron Man", "Iron Man - Omul de oţel" (2008) şi "Iron Man 2 - Omul de oţel 2" (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obţinut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici