Horia Brenciu a lansat, luni, un nou single - "Hello"

Cântăreţul Horia Brenciu, unul dintre antrenorii emisiunii "Vocea României", difuzată în fiecare sâmbătă la Pro TV, a lansat, luni, un nou single - "Hello" -, care beneficiază şi de videoclip.

603 afișări
Imaginea articolului Horia Brenciu a lansat, luni, un nou single - "Hello"

Horia Brenciu (Imagine: Paul Diaconu / Mediafax Foto)

"Hello" este o producţie HB Media Entertainment. Muzica este semnată Ivan Caragia (Bang Bang Production) şi Alex Pelin (Kazibo Music), orchestraţia îi aparţine lui Ivan Caragia, iar textul lui Alex Pelin, informează Pro TV.

"«Hello» este o piesa dinamică, surprinzătoare şi are un mesaj pe măsura timpurilor noastre: avem o singură viaţă şi nu e deloc timp pentru regrete! Ideea clipului mi-a venit din senin... Lucrând la albumul lui Julie Mayaya şi fiind cu ea în studio, aproape zilnic, am realizat că nu am nevoie de o filmare cu top modele îmbrăcate în costume de baie, ci de prieteni. În paralel, echipa mea de la HB Media Entertainment avea în producţie şi un proiect muzical care-i implica pe Iuliana Puşchilă, Laurian Manta, Irina Tănase şi Maria Cojocaru şi… gata «scenariul» clipului. I-am întrebat dacă vor să facă parte din nebunia mea, iar ei au acceptat", a spus Horia Brenciu.

"«Viaţa trece, hai s-o trăim cât 10!»… aşa zice refrenul şi exact asta am şi făcut. Cu toţii am cântat, am dansat şi ne-am bucurat de groove-ul piesei. Surpriza de final se numeşte… Mina. Prin ea şi prin cele două fete ale mele mai mari, Maria şi Andreea, viata mea a crescut enorm în intensitate! Pot să spun c-o trăiesc cât… 11! Pentru acest clip am învăţat să cânt la chitară, la vioară, să bat la tobă, să suflu în saxofon şi în trompetă. Promit că la urmatorul clip o să învăţ să gătesc… Astfel, o să-mi traiesc viaţa ca un adevărat master… father!", a completat artistul.

Horia Brenciu spune că aceasta este prima colaborare cu Ivan Caragia, compozitorul piesei, şi îşi doreşte ca toţi cei care o vor asculta s-o poată fredona chiar de la a doua ascultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici