Hugh Jackman va lansa o gamă de creme de protecţie solară pentru copii

Actorul australian Hugh Jackman, diagnosticat cu patru cancere de piele în ultimele 18 luni, va lansa prin intermediul companiei sale, Pure Growth Group, o gamă de creme de protecţie solară care se adresează copiilor.

217 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman va lansa o gamă de creme de protecţie solară pentru copii

Hugh Jackman va lansa o gamă de creme de protecţie solară pentru copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul australian, în vârstă de 46 de ani, este cofondator şi director executiv al companiei Pure Growth Group, cu sediul general la New York, care va lansa în vara acestui an crema de protecţie solară Pure Sun Defense, informează contactmusic.com.

Potrivit New York Post, crema Pure Sun Defense se adresează copiilor cu vârste de până la 12 ani şi va fi comercializată în ambalaje care sunt decorate cu imagini ale unor super-eroi din francizele cinematografice "Avengers", "Spider-Man", "Frozen" şi "Despicable Me". Produsul, disponibil în două tipuri de recipiente - spray şi tub - va fi vândut la preţul de 5,98 dolari, prin intermediul lanţurilor de magazine WalMart şi Target.

Hugh Jackman, citat de aceeaşi publicaţie americană, spune că mai multe studii realizate în ultimii ani au arătat faptul că tinerii în vârstă de până la 10 ani care nu folosesc cremă de protecţie solară atunci când stau la plajă prezintă un risc cu 50% mai mare de a dezvolta cancere de piele după ce vor deveni adulţi.

Hugh Jackman a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a suportat în ultimele 18 luni patru operaţii de extirpare a unor cancere de piele şi că va fi nevoit de acum înainte să meargă la controale medicale la fiecare trei luni, pentru tot restul vieţii sale. Hugh Jackman a fost diagnosticat prima dată cu carcinom bazocelular, la nivelul nasului, în anul 2013.

Actorul australian şi soţia lui, Deborra-Lee Furness, cu care este căsătorit din 1996, au împreună doi copii adoptaţi - Oscar, în vârstă de 14 ani, şi Ava, în vârstă de nouă ani.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/ Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine".

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici