"I Just Made Love”, aplicaţia Android care spune lumii întregi unde şi când ai făcut sex

După succesul aplicaţiei Foursquare prin care poţi să împărtăşeşti tuturor locurile în care te distrezi, faci cumpărături şi mănânci, a fost lansată o nouă aplicaţie Android prin care poţi împărtăşi şi lucruri mai intime.

10159 afișări
Imaginea articolului "I Just Made Love”, aplicaţia Android care spune lumii întregi unde şi când ai făcut sex

"I Just Made Love”, aplicaţia Android care spune lumii întregi unde şi când ai făcut sex (Imagine: Shutterstock)

Aplicaţia "I Just Made Love" (Tocmai am făcut dragoste) ne permite practic să ne împărtăşim viaţa intimă cu întreaga lume. Şi oricât de bizar ar părea acest lucru, aplicaţia este folosită deja de multă lume, înregistrând până în momentul de faţă 10.000 de descărcări şi fiind evaluată la cinci stele de zeci de utilizatori, potrivit dailymail.co.uk.

"Tocmai ai făcut dragoste?" sau "Vrei să vezi locurile din apropiere în care alte persoane au făcut sex?", sunt întrebările puse în descrierea aplicaţiei.

Aplicaţia îţi permite să localizezi unde (prin GPS), când şi chiar în ce poziţie ai facut dragoste, iar informaţia apare online într-o bază de date, însoţită de comentariile tale.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe site-ul ijustmadelove.com şi este disponibilă şi pentru iPhone. Până la momentul de faţă, site-ul se laudă cu 193.000 de postări "de dragoste" din partea utilizatorilor, cele mai multe fiind în limba poloneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici