Iulia Vântur apelează la sfaturile unui designer pentru a fi în tendinţe

Iulia Vântur a declarat pentru realizatorii emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?" că apelează la sfaturile unui designer pentru a fi în tendinţe în materie de modă, informează Pro TV.

393 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur apelează la sfaturile unui designer pentru a fi în tendinţe

Iulia Vântur apelează la sfaturile unui designer pentru a fi în tendinţe

Şi-a obişnuit telespectatorii de la "Dansez pentru tine" cu ţinutele spectaculoase create de Eniko Szanto, iar sâmbătă, de la 10.00, la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", Iulia Vântur vorbeşte despre stilul vestimentar pe care îl abordează zi de zi sau la ocazii speciale, atunci când nu se află în faţa telespectatorilor. "Am fost întrebată de nenumărate ori de ce nu port rochiile alea pe stradă, la piaţă. Sunt mulţi oameni care îşi imaginează că eu tot timpul port numai rochii fabuloase", a mărturisit Iulia Vântur.

Tocmai pentru că, de-a lungul timpului, stilul Iuliei s-a impus ca fiind unul clasic, elegant, designerul Veronica Zaharia îi propune prezentatoarei emisiunii "Dansez pentru tine" câteva ţinute inedite, pe care telespectatorii Pro TV le vor putea urmări în ediţia de sâmbăta a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?". Deşi Iulia a mărturisit că nu doreşte nicicum să şocheze cu apariţiile sale, Veronica este de părere că alegerile vedetei nu sunt de neobservat, deoarece sunt în tendinţe, atât în privinţa culorilor, cât şi a ţesăturilor.

Chiar de vineri, utilizatorii voyo.ro pot vedea emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?" contra cost, în avans, începând cu ora 16.00, ea urmând să fie difuzată pe Pro TV sâmbătă, de la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici